Cum au marcat venirea primăverii tinerii din PSD Constanța

218
Cum au marcat venirea primăverii tinerii din PSD Constanța - cumaumarcat2-1393763540.jpg

Articole de la același autor

A devenit deja o tradiție ca TSD Constanța să marcheze începutul primăverii, arătându-și prețuirea față de femeile de orice vârstă. Astfel, cu ocazia sărbătorii Mărțișorului, tinerii social-democrați au dăruit aproximativ 500 de lalele. Fete, mame și bunici, deopotrivă, au primit un strop de culoare și parfum, arătându-se plăcut impresionate de gestul acestora.


"TSD Constanța celebrează femeia, simbol al vieții, frumuseții și sensibilității. Nimic nu este mai emoționant decât bucuria unei femei care primește o floare. Astăzi, cu prilejul sărbătorii Mărțișorului, Tineretul Social – Democrat din Constanța le dorește tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară înfloritoare", a declarat președintele TSD Constanța, Costin Răsăuțeanu.


De asemenea, tot în cadrul programului "TSD promovează valorile și tradițiile românești", va fi organizat pentru a-l patrulea an, consecutiv, Balul de Dragobete, la care sunt așteptați peste 2000 de tineri. Evenimentul va avea loc joi, 6 martie, începând cu orele 21.00, într-un renumit club din Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Politică-Administrație : UDMR  ar putea reveni în Guvern
Pagina a fost generata in 0.617 secunde