Mihail Neamțu, atac dur la adresa lui Mihai Răzvan Ungureanu

397
1
Mihail Neamțu, atac dur la adresa  lui Mihai Răzvan Ungureanu - 4-1347310035.jpg
Fondatorul Noii Republici, Mihail Neamțu, îl atacă pe Mihai Răzvan Ungureanu (MRU). Astfel, Neamțu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care pune sub semnul întrebării credibilitatea lui MRU și a formațiunii pe care o conduce, Forța Civică.


"MRU devine din ce în ce mai mult o dezamă-gire pentru electoratul de dreapta, care așteaptă cu adevărat o schimbare din temelii a clasei politice. Ezitările lui MRU din ultima vreme mă fac să cred că nu are capacitatea de a găsi totdeauna poziția corectă pentru a ajuta la îndeplinirea acestui deziderat major al anului 2012", este precizat într-un articol intitulat "Doctrină de dreapta sau oportunism post-ideologic?" pe  site-ul nouarepublica.ro

Atacul lui Mihail Neamțu, vine după ce Partidul Forța Civică, formațiune condusă de Mihai Răzvan Ungureanu, a cerut ca Noua Republică să părăsească masa negocierilor din Alianța România Dreaptă, întrucât "discuția trebuie purtată numai între partide politice".

"Există două variante: fie MRU nu-și controlează prea bine oamenii din conducerea partidului, fie gestul este făcut cu știința sa. MRU știe că Noua Republică e un partid născut, iar nu făcut sau contrafăcut", se mai spune în articolul publicat pe nouarepublica.ro.

Nu este prima oară când Noua Republică își atacă partenerii de alianță. Reprezentanții formațiunii au apreciat că Elena Udrea nu este un actor politic credibil, după ce fostul ministru al Turismului a susținut că Traian Băsescu este singurul politician de încredere în ochii Europei și ai Statelor Unite ale Americii. 


Comentează știrea

M*A*M*B*O
11 septembrie 2012
Minunea..............

Minunea a ținut 3 zile !. Ciolanul a reușit să-i dezbine. Nici nu e de mirare, pentru că amândoi sunt români, chiar dacă au făcut niscaiva studii și prin străinătățuri. Unde apare un român apare și gălceava. Nație de r.a.h.a.t. , hulită de europeni și nu numai. Până când și Churchill știa că nația de români e o nație de "curve cu două fețe" și de aceea după terminarea războiului ne-a lăsat pe mâna rușilor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2099 secunde