Ministerul Muncii, o provocare pentru Sulfina Barbu

308
Ministerul Muncii, o provocare pentru Sulfina Barbu - sulfinabarbucopy-1316370830.jpg
Președinta Organizației de Femei a Partidului Democrat Liberal (PDL), Sulfina Barbu, numită vineri ministru al Muncii, a apreciat, într-o conferință de presă, că noua funcție este o misiune importantă, dar și o provocare.
"Cred că pentru orice politician un astfel de minister și cu o misiune atât de importantă este sigur și o provocare, dar și o misiune dificilă", a spus ea. Pe de altă parte, Sulfina Barbu a afirmat că nu cunoaște motivele revocării din funcție a lui Sebastian Lăzăroiu.
"Nu comentez din respect pentru primul-ministru și șeful Guvernului, deoarece Domnia sa este cel care evaluează activitatea miniștrilor. Am fost ministru și știu că șeful Guvernului este primul care face această evaluare și, bineînțeles, discută cu formațiunea politică din care face parte. Nu comentez și nici nu cunosc motivele", a susținut Sulfina Barbu. Ea va depune, astăzi, jurământul de învestitură și a precizat că va comunica public obiectivele mandatului după momentul depunerii jurământului. Sulfina Barbu a apreciat că este un minister extrem de complex, cu activitate extrem de dificilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3429 secunde