Sulfina Barbu va depune jurământul de învestitură în funcția de ministru al Muncii

518
Sulfina Barbu va depune jurământul de învestitură în funcția de ministru al Muncii - sulfinabarbu11315211323-1316415144.jpg
Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcția de ministru al Muncii va avea loc în cursul zilei de astăzi, a anunțat Administrația Prezidențială.

"După depunerea jurământului urmează predarea-primirea la minister și, practic, acolo vom discuta toate prioritățile ministerului", a declarat Sulfina Barbu, vineri.

Noul ministru al Muncii a precizat că preluarea acestui portofoliu reprezintă o mare responsabilitate întrucât este "o reformă grea de dus mai departe".

"Este o mare responsabilitate pentru că discutăm de un minister important, un minister care are o reformă grea de dus mai departe. Mă refer aici la legea asistenței sociale și toate actele subsecvente din această lege cadru. Este vorba de 15 acte normative care vor fi modificate și alte cinci acte normative noi. Discutăm de o reformă a unui sistem care trebuie pus pe baze corecte în primul rând și este o reformă de dreapta", a adăugat Sulfina Barbu.

Premierul Emil Boc a înaintat, vineri, președintelui Traian Băsescu cererea de revocare din funcție a lui Sebastian Lăzăroiu, ministrul Muncii. De asemenea, primul ministru a înaintat președintelui Traian Băsescu propunerea de numire a Sulfinei Barbu în funcția de ministru al Muncii.

Decretele de revocare din funcția de ministru al Muncii a lui Sebastian Lăzăroiu și cel de numire a Sulfinei Barbu, semnate de către șeful statului, au fost publicate vineri seară în Monitorul Oficial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3383 secunde