Concurs Roberta Anastase: Cred că a fost o greșeală nominalizarea lui Sebastian Lăzăroiu la Ministerul Muncii

302
Roberta Anastase: Cred că a fost o greșeală nominalizarea lui Sebastian Lăzăroiu la Ministerul Muncii - robertaanastase71298400-1316423688.jpg

Articole de la același autor

Președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, consideră că nominalizarea lui Sebastian Lăzăroiu pentru funcția de ministru al Muncii a fost o greșeală.

"Cred că a fost o greșeală nominalizarea lui Sebastian Lăzăroiu; a fost o șansă dată dumnealui, dar a eșuat în acest demers. Eu sunt convinsă că dacă s-ar fi focalizat mult mai mult pe ceea ce înseamnă minister, ministerul care îți oferă șansa de a explica foarte mult, iar românii au nevoie de aceste explicații, dacă s-ar fi focalizat mai mult pe această activitate atunci, cu siguranță, ar fi fost un mandat de succes", a declarat Roberta Anastase.

Potrivit acesteia, premierul Emil Boc s-a consultat cu liderii PDL și l-a informat "cu siguranță" și pe președintele Traian Băsescu, înainte să ia decizia revocării lui Sebastian Lăzăroiu.

"Primul ministru a discutat cu fiecare dintre noi. Și așa cum în momentul în care l-a nominalizat pe Sebastian Lăzăroiu, această decizie a luat-o în urma votului din Biroul Permanent Național, și pentru revocarea dânsului am avut discuții cu premierul", a spus prim-vicepreședintele PDL.

Anastase a adăugat că, cel puțin în ceea ce o privește, discuția a avut loc telefonic.

Întrebată dacă sigla PDL va apărea pe buletinul de vot la alegerile ce vor avea loc în 2012, Roberta Anastase a declarat că partidul va decide la momentul potrivit sub ce formă se va prezenta la alegeri.

Roberta Anastase neagă că dispariția siglei PDL de pe buletinele de vot ar însemna o fugă de răspundere în fața alegătorilor pentru guvernarea Boc.

Pe de altă parte, președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, a afirmat că demersurile de modificare a Constituției nu au șanse în actuala legislatură.

Președintele Camerei Deputaților a precizat că, în lipsa majorității necesare pentru modificarea Constituției, PDL se va concentra pe legea electorală care presupune reducerea numărului de parlamentari și pentru votul uninominal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2761 secunde