Ministrul Apărării şi ambasadoarea Georgiei au discutat despre situaţia de securitate de la Marea Neagră

299
1
Ministrul Apărării şi ambasadoarea Georgiei au discutat despre situaţia de securitate de la Marea Neagră - ministrulapararii-1674741639.jpg
Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, s-a întâlnit, joi, cu noul ambasador al Georgiei la Bucureşti, Tamar Beruchashvili, context în care cei doi au vorbit despre situaţia de securitate de la Marea Neagră.

Potrivit unui comunicat al MApN, agenda discuţiilor a inclus stadiul cooperării bilaterale în domeniul Apărării, cooperarea în cadrul regional, cea în format NATO, precum şi un schimb de idei privind situaţia de securitate din regiunea Mării Negre.

În context, ministrul Apărării Naţionale a reiterat angajamentul României de a sprijini în continuare Georgia atât în ceea ce priveşte parcursul său european, cât şi în ceea ce priveşte cooperarea în cadru aliat, prin contribuţia la implementarea Pachetului Substanţial de Măsuri NATO-Georgia.

De asemenea, Angel Tîlvăr a evidenţiat importanţa pe care ţara noastră o acordă iniţiativei regionale Procesul reuniunii miniştrilor apărării din Europa de Sud-Est (SEDM), 2023 fiind un an important pentru România prin preluarea preşedinţiei rotative a acestui format.

Comentează știrea

Therese Poulain
29 ianuarie
Oferta de împrumut

Societate financiară specializată în toate domeniile de împrumut. Suntem aici pentru a-i sprijini pe cei mai săraci și în lupta împotriva sărăciei și oferim împrumuturi pe termen scurt, mediu și lung. Aveți probleme financiare, sunteți în faliment sau aveți nevoie de finanțare pentru a vă pune pe picioare proiectele, un credit imobiliar. Oferim împrumuturi persoanelor fizice și juridice la o rată de 2% pe an, cu cea mai mare viteză și fiabilitate. Vă rugăm să ne contactați pentru satisfacție:: Email: poulaintherese4@gmail.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7941 secunde