Ministrul Bogdan Aurescu, lobby pentru sprijinirea Ucrainei

316
1
Ministrul Bogdan Aurescu, lobby pentru sprijinirea Ucrainei - aurescuucraina-1674563495.jpg

Articole de la același autor

Ministrul de externe, Bogdan Aurescu, a subliniat marţi, în Consiliul Afaceri Externe, al UE, necesitatea continuării sprijinului multidimensional al blocului comunitar și al statelor membre, pentru Ucraina. În special în vederea depășirii sezonului rece și pentru a face față unei posibile ofensive a trupelor ruse, anunță Rador.

Statele membre ale UE au aprobat ieri o nouă tranșă, în valoare de 500 de millioane de euro, din ajutorul militar pentru Ucraina. Bogdan Aurescu a mai spus că România susține consolidarea regimului de sancțiuni la adresa Moscovei prin adoptarea unui al zecelea pachet de măsuri restrictive, precum și continuarea demersurilor de sprijin pentru statele terțe afectate de consecințele războiului, precum Republica Modova și Georgia.

De asemenea, el a precizat că viitorul summit UE-Ucraina, programat pentru luna viitoare, va fi o bună oportunitate pentru a arăta sprijinul solid pentru angajamentele asumate de Kiev în vederea aderării la Uniune, se arată într-un comunicat al MAE.

Comentează știrea

Constantin
25 ianuarie 2023
Erorile neamului vanzator

Vindeți tot, caci romanii nu conteaza, ci numai "rromanii și celelalte etnii de doi (sau mai multi) bani"!!! Colonia (nu parfumul) este evidenta!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6229 secunde