Ministrul Cătălin Drulă, după demisie: „Plec din cauza unui premier iresponsabil”

535
Ministrul Cătălin Drulă, după demisie: „Plec din cauza unui premier iresponsabil” - drula-1631003427.jpg
Fostul ministru al transporturilor, Cătălin Drulă, i-a transmis un mesaj extrem de dur prim-ministrului Florin Cîțu, numindu-l „iresponsabil” și „premier toxic pentru România”.

„Am muncit zi și noapte cu pasiune. Plec din cauza unui premier iresponsabil și incapabil să înțeleagă ce înseamnă conducerea unui Guvern. Un premier despre care am spus că este zombie politic și care nu înțelege că este terminat politic”, a spus Cătălin Drulă, marți, 7 septembrie, într-o conferință de presă, după depunerea demisiei.


„Da, Florine, s-a terminat. Te agăți de putere, dar România nu te mai vrea”, a adăugat fostul ministru, care a precizat că „am venit din pasiune și cu pasiune și am făcut treabă până când nu s-a mai putut, din cauza unui șef de Guvern toxic pentru România”.


Cătălin Drulă a prezentat realizările din timpul mandatului său de un an şi nouă luni. El a vorbit despre investiţii record de 3,7 miliarde de lei din fonduri europene nerambursabile în primele trei luni ale anului, faţă de cele trei miliarde în aceeaşi perioadă din 2020. Banii au fost folosiţi pentru marile proiecte de autostrăzi şi căi ferate, iar la sfârşitul anului se vor deschide circulaţiei aproape 100 km de autostradă, drum expres şi centuri moderne cu patru benzi.

„Ca inaugurări, Pasajul Mogoşoaia la 1 octombrie, drumul de legătură Giurgiu, drumul expres Craiova-Piteşti, centura Satu Mare în decembrie, Ungheni-Târgu Mureş - A3 în noiembrie, tronsonul 2 din A10 Sebeş-Turda undeva între 1 noiembrie şi 15 noiembrie. Un şantier de care suntem foarte, foarte mândri este Slatina-Balş, drumul expres dintre Craiova şi Piteşti, suntem undeva la 90%, poate chiar peste 90% cu lucrările, 1.700 de oameni, 400 de utilaje - jos pălăria în faţa lor! Merge către finalizare anul acesta”, a declarat Cătălin Drulă la finalul mandatului de Ministru al Transporturilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5427 secunde