Ministrul de Externe efectuează o vizită oficială în Republica Moldova

198
Ministrul de Externe efectuează o vizită oficială în Republica Moldova - tituscorl-1347521589.jpg
Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlățean, efectuează, astăzi, o vizită oficială la Chișinău, unde are programate o serie de întrevederi cu oficiali moldoveni.

Potrivit MAE, obiectivul principal al vizitei îl reprezintă accelerarea proiectelor comune aflate în derulare, confirmate recent de șefii celor două guverne cu ocazia vizitei oficiale la Chișinău a premierul României care a avut loc la 17 iulie.

Programul vizitei cuprinde primiri la președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, prim-ministrul Vlad Filat și președintele Parlamentului, Marian Lupu.

Ministrul român al Afacerilor Externe va avea consultări cu Iurie Leancă, viceprim-ministru, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, și întrevederi cu Valeriu Lazăr, viceprim-ministru, ministrul Economiei, și cu Mihai Ghimpu, președintele Partidului Liberal.

De asemenea, ministrul Titus Corlățean va aborda în cadrul discuțiilor stadiul dialogului Republicii Moldova cu Uniunea Europeană și va reitera, în acest context, mesajul clar de susținere pentru eforturile Chișinăului în direcția integrării europene. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3028 secunde