Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, a demisionat

234
1
Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica,  a demisionat - demisieministrumariusnica-1516382533.jpg
Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica, nu a mai așteptat să fie schimbat din funcție și a demisionat vineri. Anunțul vine în contextul în care premierul desemnat, Viorica Dăncilă, trebuie să meargă în Parlament cu o nouă echipă guvernamentală.

"Decizia demisiei a fost luată având în vedere contextul actual și va fi efectivă începând cu data de 22 ianuarie, pentru a nu perturba obligațiile oficiale implicate de vizita în România, săptămâna aceasta, a unei delegații a Comisiei Europene", se arată într-un comunicat al Ministerului Fondurilor Europene.

Potrivit acestei surse, în cele trei luni de mandat, ministerul condus de Marius Nica a semnat contracte de finanțare în valoare totală de peste patru miliarde de euro.

"Provocările anului 2018, pe care sunt convins că succesorul meu le va trata cu responsabilitate, sunt legate de evitarea pierderii banilor europeni în Programul Operațional Regional, unde au fost identificate proiecte alternative derulate de beneficiari pe buget de stat sau împrumuturi, simplificarea MySMIS2014 și rezolvarea problemelor salariale pentru beneficiari", a mai transmis Marius Nica.

Numele ministrului Fondurilor Europene era deja vehiculat pe lista celor care nu vor mai face parte din noul Executiv, alături de Marcel Ciolacu (vicepremier), Felix Stroe (Transporturi), Mircea Dobre (Turism) și Lucian Romașcanu (Cultură), considerați apropiați ai fostului premier Mihai Tudose.

Comentează știrea

bertina
26 ianuarie 2018
oferta de împrumut de la 5000 € la 150000.000 €

Aveți nevoie de finanțare pentru casa dvs., pentru afacerea dvs., pentru achiziționarea de mașini, pentru achiziționarea de motociclete, pentru crearea afacerii dvs., pentru nevoile dvs. personale, fără îndoială. Acordăm credit personal cu o rată a dobânzii de 3%, indiferent de sumă. Doriți să scrieți pentru împrumuturile personale pe care le am la serviciile dvs. 24h / 24. Pentru mai multe informații: [email protected] mulțumesc

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4941 secunde