Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, l-a învestit în funcţia de director al ANP pe Dan Halchin

320
Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, l-a învestit în funcţia de director al ANP pe Dan Halchin - stelianioninvestire-1618585509.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Justiţiei, constănţeanul Stelian Ion, l-a învestit în funcţia de Director General al ANP pe Dan Halchin, comisar de poliţie penitenciară.

„Am participat astăzi la învestirea noului director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, un profesionist cu o carieră de peste 20 de ani în sistemul penitenciar românesc. Comisarul de poliţie penitenciară Dan Halchin s-a clasat primul între candidaţii care au participat la concursul desfăşurat în această lună, dovedindu-şi competenţa acumulată. Este pentru prima dată din luna iulie 2016 când funcţia este ocupată prin concurs, o confirmare a eforturilor noastre constante de a readuce normalitatea, transparenţa decizională şi profesionalismul în toate componentele sistemului judiciar”, a declarat Ministrul Justiţiei, Stelian Ion.

Ministerul Justiţiei are printre priorităţi şi un pachet de măsuri care să ducă la schimbări de esenţă în sistemul penitenciar: modernizarea mai multor unităţi existente, construirea a două noi penitenciare, ocuparea prin concurs a tuturor posturilor vacante, profesionalizarea continuă a tuturor angajaţilor din sistem. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4445 secunde