Primăria Hârşova, anunţ important despre înscrierea copiilor la şcoală

765
Primăria Hârşova, anunţ important despre înscrierea copiilor la şcoală - primariaharsovascoala-1618585454.jpg

Articole de la același autor

Primăria Hârşova vine în sprijinul elevilor şi totodată în sprijinul părinţilor acestora. Reprezentanţii primăriei localităţii de pe malul Dunării mediatizează înscrierile copiilor la şcoală, astfel încât acestea să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Anunţul a fost făcut şi pe pagina de Facebook a Primăriei Hârşova.

„Educația, ca prioritate națională, necesită atenția constantă a tuturor celor responsabili și cu spirit comunitar. Astfel, Primăria Orașului Hârșova vine atât în sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, cât și în sprijinul părinților, prin mediatizarea procesului de înscriere în învățământul primar pentru anul școlar 2021-2022. Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare până pe data de 28.04.2021.

www.scoala1harsova.ro, telefon 0241/870.622 pentru Școala Gimnazială Nr. 1 Hârșova şi www.liceulioancotovu.ro, telefon 0241/870.316 pentru Liceul Teoretic „Ioan Cotovu” Hârșova sunt datele de contact pentru înscriere.De asemenea, ambele instituții dețin propriile pagini de Facebook, pe care vă încurajăm să le urmăriți pentru a rămâne la curent cu cele mai noi informații despre școala copiilor dumneavoastră.”, apare scris pe pagina de Facebook a Primăriei Hârşova.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.455 secunde