Ministrul Mariana Câmpeanu nu susține majorarea alocației pentru copii

135
1
Ministrul Mariana Câmpeanu nu susține majorarea alocației pentru copii - marianacmpeanu-1380515191.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat, la Bucharest Forum, că nu susține propunerea privind majorarea alocației de stat pentru copii, pentru că nu sunt fonduri, precizând că Guvernul promovează alte măsuri, printre care și acordarea unei mese calde copiilor săraci.

"Clar nu susțin această propunere, pentru că nu există fonduri. O să merg în Parlament și o să susțin acest lucru. Am putea să dăm și mii de lei, dar am spus foarte clar că majorarea alocației cu un leu înseamnă patru milioane de lei noi lunar. Ideea pe care Guvernul o promovează este să ajutăm acei copii care sunt într-adevăr foarte săraci și sunt și alte forme decât a da o sumă de bani părinților, care nu întotdeauna îi folosesc pentru copii", a declarat Mariana Câmpeanu. 

Comentează știrea

Dr. Mengele
30 septembrie 2013
Stirea asta nu ma intereseaza

Nu avem bani.Guvernul sustine alte masuri.Mai am un singur dor,sa o mai vad o data pe Mary.Sa-i vad poza primaritei iubite,o poza mare afisata pe prima pagina a ziarului.Sa vad cum inaugureaza ea cantine sociale pentru sarmanii copii.Mariana are bani pentru pomeni electorale,guvernul nu are bani pentru alocatii.Copilul trebuie crescut in "baterii" ca gainile la ferma.Asa se dezvolta dragostea micutului pentru pesedistul iubit.Vreau sa o vad pe mama Mary,sa vad cum lupta ea pentru salariul primarilor(talpa tarii).Va rog din suflet.Vreau la Mary !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3562 secunde