Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, în vizită oficială în Statele Unite ale Americii

636
1
Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, în vizită oficială în Statele Unite ale Americii - campeanu-1363004627.jpg

Articole de la același autor

În perioada 11 - 15 martie 2013, o delegație a Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, condusă de ministrul Mariana Câmpeanu, se va afla în vizită oficială la Washington, Statele Unite ale Americii.

Programul vizitei prevede discuții cu oficiali ai Băncii Mondiale cu privire la stadiul reformelor în cadrul programelor de asistență socială și modalităților de continuare a reformelor în sistem, precum și cu privire la evoluțiile de pe piața româneasca a muncii.

Vizita se înscrie în direcția continuării colaborării între Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Banca Mondială și are în vedere inclusiv analiza domeniilor în care România poate obține asistență tehnică pentru pregătirea perioadei de programare 2014 - 2020 de accesare a fondurilor europene.

În cadrul vizitei, ministrul muncii Mariana Câmpeanu va avea, de asemenea, întâlniri cu oficiali americani din cadrul Departamentului pentru Muncă și al Administrației pentru Securitate Socială, în scopul dezvoltării colaborării bilaterale, în special prin demararea procedurilor pentru negocierea unui acord între cele două state în domeniul asigurărilor sociale.

Totodată, în același context, ministrul muncii Mariana Câmpeanu va avea și întâlniri cu reprezentanții comunităților de români din SUA.

Comentează știrea

Popa Marin
12 martie 2013
Grupa 1 de munca

-intrati pe ,,drepturi pentru grupa 1 de munca /facebook,,. -semnati petitia pentru recastigare drepturilor pt cei care au lucrat in grupa 1 inainte de 1.04.2001..Intrati pe ,,petitieon line.ro/60801141,,

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4065 secunde