Ce promite Ministerul Muncii/ Pensii indexate, medicamente compensate și ajutor pentru energia electrică

269
Ce promite Ministerul Muncii/ Pensii indexate, medicamente compensate și ajutor pentru energia electrică - marianacampeanummrompres2884184-1352627219.jpg

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a lansat în acest week-end mai multe promisiuni către vârstnici, dar și persoanele cu venituri scăzute și chiar copii. Iată ce spune ministrul:

 "Începând cu 2013, după mulți ani, pensiile vor fi indexate, iar medicamentele vor fi compensate cu 90 la sută pentru cei care au pensii sub 1.000 de lei. Se va introduce din luna martie, anul viitor, și un ajutor pentru energie electrică, pentru persoanele vulnerabile, pentru că știți că de la anul se liberalizează prețul la energie. De asemenea, ne-am propus ca în următorii patru ani toți copiii noștri să aibă la prânz o masă caldă, asigurată în școli. Nu i-am uitat nici pe veterani și eu sper chiar ca până la sfârșitul acestui an să crească ajutorul anual, de la 200 la 260 de lei, pentru că, din păcate, au rămas foarte puțini și trebuie să-i ajutăm să iasă din iarnă".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2224 secunde