Ministrul Tobă, acuzat de plagiat. Primele declarații

198
1
Ministrul Tobă, acuzat de plagiat. Primele declarații - 646x404-1449835281.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, a afirmat vineri, la Parlament, că respinge "cu tărie" acuzațiile de plagiat la teza sa de doctorat, subliniind că a respectat legea și toate normele existente, precum și recomandările îndrumătorului de doctorat. 


"Vreau să știți că eu am respectat legea și toate normele existente în care am elaborat teza de doctorat, am respectat toate recomandările îndrumătorului de doctorat. Eu am solicitat Comisiei de etică să facă această evaluare, comisia a fost desființată, aștept crearea acestui nou mecanism și, în momentul în care acesta va fi operațional, voi solicita imediat o nouă analiză. Aștept o nouă evaluare, au fost spuse multe neadevăruri și chiar multe calomnii", a afirmat Tobă, răspunzând unei întrebări pe această temă. 


Comentează știrea

Georgeta
11 decembrie 2015
job

Oferta – Operator OnLine ! Uneori Oportunitatile "pica din cer" Esti salariat si nu-ti ajung banii? Esti somer si cauti un loc de munca? Incheiati imediat contract legal de commision si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Nu este un job, ci o afacere. Tu vrei stabilitate si siguranta. Si le vei avea , dar numai daca acorzi maxima importanta construirii solide și migaloase a unei afaceri puternice! Concentreaza-te pe obiective ce pot fi atinse rapid si usor ,dar acorda atentie deplina si planului pe termen lung al afacerii! Puteti desfasura aceasta activitate acasa la dumneavoastra de la calculatorul personal. Cerinte: – cunostinte minime PC – necesar calculator – conexiune internet – varsta minima 18 ani – rabdare – seriozitate Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singur in aceasta activitate profesionala. Program part-time/full-time . Cu perseverenta, 2-3 ore pe zi poti obtine progresiv cel putin 300 $ lunar sau chiar mai mult. Oferim si cerem seriozitate maxima. INFO la: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3826 secunde