Mircea Geoană și-a lansat, pentru a treia oară, candidatura la președinție

629
Președintele PSD, Mircea Geoană, a deschis, vineri, lucrările congresului extraordinar al Alianței PSD+PC, în prezența a peste 10.000 de delegați.
Liderul PSD le-a mulțumit membrilor celor două partide pentru participare. De asemenea, Geoană a salutat prezența la Congres a invitaților din partea altor partide politice "prietene", precum Partidul Socialist Român, Partidul Alianța Socialistă.
Este pentru a treia oară când Mircea Geoană își lansează candidatura la alegerile prezidențiale din toamnă. Prima dată s-a întâmplat la începutul lunii aprilie. A doua oară, la mijlocul lui mai. Și, aproape de fiecare dată, vinerea, zi considerată norocoasă pentru lansările pesediste.
A treia lansare a fost marcată de un discurs-fluviu susținut de Geoană, cu repetări permanente ale unor fraze cheie, precum "mai sunt 50 de zile", "învingem împreună", "o singură Românie", și acuzații la adresa lui Traian Băsescu cu tendințe dictatoriale și politicianism.
"Vă cer vouă, colegilor și prietenilor mei de partid, dar și românilor dezamăgiți de viață, de locul lor de muncă sau de destinul lor, să vină în rândurile noastre unite și să ne bucurăm, de Sfântul Nicolae, de eliberarea de acest regim blestemat", a pretins el la un moment dat.
Lansarea s-a încheiat cu o horă pe notele Odei Bucuriei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Septembrie 2009
Stire din Politică-Administrație : PD-L nu mai așteaptă nimic de la PSD
Pagina a fost generata in 0.3691 secunde