Modernizarea comunei Cumpăna continuă cu primarul Mariana Gâju la comandă

356
Modernizarea comunei Cumpăna continuă cu primarul Mariana Gâju la comandă - marianagaju9-1466008245.jpg
Alegerile locale au reprezentat pentru unii candidați intrați în cursa electorală o luptă grea, dar nu același lucru se poate spune și despre primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.


Stăpână pe situație și conștientă de lucrurile realizate în celelalte mandate, pentru ea nu a fost nicio problemă "să-i bată" pe contra-candidații săi și, în acest fel, să-și adjudece al cincilea mandat. 


Practic, Mariana Gâju a câștigat cu 76,57%, în timp ce principalul ei contracandidat, liberalul Florin Imoșanu a luat numai 16,19%, iar ceilalți contracandidați - 7,24%. 


Totodată, șefa administrației și-a asigurat și un Consiliu Local pe măsură, unde are majoritate, acesta fiind format din 13 consilieri de la PSD și patru de la PNL.


În acest context, ea a mulțumit locuitorilor din Cumpăna care i-au acordat și de această dată încre-derea și i-a asigurat că împreună cu ei va depăși orice obstacol. 


"Mulțumesc cumpănenilor mei dragi pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat. Mi-au oferit, pentru al 5-lea mandat de primar, onoarea, dar și responsabilitatea de a-i reprezenta, de a-mi pune priceperea, dăruirea și energia în slujba dumnealor. Numai împreună vom reuși să depășim orice obstacol și să continuăm proiectele începute, atât de necesare pentru tineri, adulți și vârstnici dar, în mod special, pentru copiii comunei noastre. La noi totul se realizează pe etape, în parteneriat admi-nistrație publică locală - cetățenii comunei, având la bază credința și profesionalismul, responsabilitatea și sufletul. Eu voi fi întotdeauna primarul tuturor locuitorilor comunei Cumpăna", a transmis primarul Mariana Gâju.


În altă ordine de idei, în Cumpăna continuă procesul de modernizare a localității. Mai exact, zilele acestea se implementează proiectul refe-ritor la modernizarea drumurilor pe o distanță de 12,7 km.


De asemenea, este în lucru și obiectivul ce vizează trotuarele din comună, amplasamentul lucrărilor fiind pe ambele părți ale străzii Constanței - un tronson (DN39 E) și strada Străjii. Concret, prin realizarea acestei rețele pietonale se dorește facilitarea accesului la proprietăți, precum și creșterea gradului de confort pietonal.


Drept urmare, trotuarele proiectate vor urma linia clădirilor în partea dinspre proprietăți, iar în partea dinspre șosea vor fi încadrate cu borduri, urmărindu-se o linie cât mai dreaptă și cu cât mai puține frânturi.


Totodată, recent, la Cumpăna a fost instalat și pus în funcțiune un sistem video de supraveghere stradală. Sistemul este compus dintr-o rețea de 40 de camere de luat vederi și un centru pentru control și supraveghere, 24h din 24h. Camerele au fost instalate în toate punctele cheie ale comunei, sistemul fiind deservit de Poliția Locală Cumpăna.


Investiția în sistemul de supraveghere este realizată exclusiv din bugetul local.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 Iunie 2016
Stire din Eveniment : Accident  cu patru victime
Pagina a fost generata in 0.4711 secunde