Monica Macovei cere PDL și PNL susținere pentru simplificarea ridicării imunității parlamentare

65
1
Monica Macovei cere PDL și PNL susținere pentru simplificarea ridicării imunității parlamentare - monicamacovei-1402316096.jpg
Europarlamentarul PDL Monica Macovei cere PDL și PNL, pe blogul său, susținere politică pentru adoptarea de către Parlament a procedurii de simplificare a ridicării imunității parlamentare, astfel încât votul să fie "public" și "rapid".


"Cer PNL o primă dovadă că respectă justiția: să susțină votarea cererilor de ridicare a imunității parlamentarilor prin vot public, rapid și proceduri simplicate. Senatul a respins pe data de 2 iunie, din nou, o solicitare de ridicare a imunității parlamentare, în cazul de față a sentorului PSD Marius Isăilă, cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influență. Din nou, votul a fost secret, cu bile", a arătat Macovei.


Comentează știrea

victoras
9 iunie 2014
justitia

stimata doamna,daca sunteti asa cinstita de ce sa nu raspunda si presedintele ca ceilalti parlamentari?stiti cumva unde este dosarul flota?de ce ati politizat justitia?de ce denigrati romania in parlamentul european?aveti obsesie pt. adrian nastase si radu mazare. Sa va fie rusine si sa speram ca odata veti fi raspunzatoare ot. inalta tradare.Pana atunci sa va fie rusine pt. tot ceea ce faceti.(nu numai in politica,vezi episodul costinesti)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.347 secunde