"Dacă socialiștii vor avea o majoritate să conducă Europa, ne așteaptă vremuri de teroare"

72

Articole de la același autor

Europarlamentarul PDL Monica Macovei susține că, dacă socialiștii europeni vor obține o majoritate cu care să conducă Europa, "ne așteaptă vremuri de teroare și întoarcerea la comunism", iar alegerea lui Martin Schulz ca președinte al Comisiei Europene ar fi "un mare pericol și pentru România".


Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, într-o conferință de presă, că, în toamnă, Parlamentul European va alege președintele Comisiei Europene, dar candidatul anunțat de socialiști, Martin Schulz, ar reprezenta "un mare pericol și pentru România", transmite corespondentul Mediafax.


"Știți că sunt deja candidați anunțați, pe stânga este domnul Schulz, pe dreapta este domnul Juncker, fost premier al Luxemburgului. Mie mi se pare un mare pericol ca domnul Schulz să ajungă președinte al Comisiei Europene, și pentru România, și pentru direcția vest, adică Uniunea Europeană, pentru România. (...) Gândiți-vă ce ne așteaptă dacă socialiștii vor avea o majoritate cu care să conducă Europa: ne așteaptă vremuri de teroare și întoarcerea la comunism", a spus Macovei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.121 secunde