Năvodari: 4.000 de pachete distribuite în doar două zile

278
5
În doar două zile, aproape 4.000 de persoane din Năvodari s-au prezentat la punctele de distribuire a pachetelor acordate de Primărie cu ocazia sărbătorilor pascale. Oamenii din localitate spun că ajutorul este nemaipomenit, mai ales că veniturile nu le permiteau să aibă o masă îmbelșugată de Paște. Menționăm că alimentele se vor acorda până astăzi, iar inițiativa aparține, ca de obicei, primarului Nicolae Matei.

Reamintim că distribuirea pa-chetelor a început în data de 9 apri-lie. Cea de-a doua zi în care Pri-

măria orașului Năvodari a acordat pachete pentru pensionari și per-soanele aflate în dificultate, s-a dovedit mai puțin aglomerată ca luni, când la unele centre se formaseră cozi. Organizarea nu a dezamăgit, așa că timpul de așteptare pentru fiecare persoană în parte a fost relativ scurt.

De asemenea, pe listele supli-mentare au fost incluși cei care au lucrat în armată și vârstnicii care au primit decizia de pensionare, dar nu au intrat încă în posesia cuponului de pensie. Cei care nu și-au ridicat încă pachetul de Paște sunt așteptați, astăzi, la unul din punctele aferente.

Comentează știrea

cetatean
12 aprilie 2012
ajutoare

Daca traiam intr-o tara normala si aveam pensii decente nu aveam nevoie sa ne injoseasca Matei cu gainile lui pe care oricum trebuia sa le taie si nu avea ce sa faca cu ele.Decat sa le arunce a preferat sa le puna in pachete si ne scoata ochii ca ne-a facut un favor !

localnic
12 aprilie 2012
Matei

Primarul Matei a dat pachete saracacioase cu pui vineti si oua de la ferma lui.A obligat toate magazinele sa vanda oua de la ferma lui. El crede ca Navodariul este proprietatea lui personala.Mai bine ar intreba pensionarii daca sunt multumiti de pachetele lui cu care se lauda atata peste tot.face si el un Paste fericit cu banii de la contribuabili.

Dierna
12 aprilie 2012
Ajutor

Si saracacioase si pui vineti si oua de la ferma lui toate pe banii nostrii din taxe si impozite. RUSINE.

gigel
13 aprilie 2012

el va da oua si gainii dar tot din bani vostri...in plus isi mai bate si joc de noi,facandune milogi.

Carbonu
17 aprilie 2012
magar

matei e un magar nu stiu cine la pus asa sus plus ca oameni se lasa cumparati si de portocale asa de rau ia dus acest matei

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Aprilie 2012
Stire din Social : Cât ne costă masa de Paște
Pagina a fost generata in 1.0711 secunde