Nicușor Dan: Ne vom opune validării mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea

247
3
Nicușor Dan: Ne vom opune validării mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea - 07nicusordanagerpres8332716465x3-1482068896.jpg
Președintele USR, Nicușor Dan, a afirmat că deputații formațiunii sale se vor opune validării mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea pe motiv că acesta a fost condamnat pentru fraudă electorală. 


"Ne vom opune validării mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea condamnat pentru fraudă electorală. Declarația lui Florin Iordache, avocatul PSD, că incompatibilitatea între mandat și condamnarea pentru fraude în alegeri nu se referă la trecut mi se pare de un ridicol absolut. Dar la ce fraude se poate referi regulamentul Camerei Deputaților, la cele din viitor?", este mesajul postat duminică pe facebook de liderul USR.

"Discutăm de niște alegeri și Regulamentul (n.r. Camerei Deputaților) prevede foarte clar cum se validează niște mandate obținute în urma unor alegeri atunci când începe o nouă sesiune. De această dată, Parlamentul, cu noua legislatură, își începe activitatea marți la ora 12,00 și Comisia de validare constată dacă mandatele au fost obținute cu încălcarea legii sau prin fraudă. Poziția oficială atât a Biroului Electoral Central, a Birourilor Electorale Județene cât și a președintelui României despre aceste alegeri este că nu au fost fraude electorale. Deci a ne extinde noi, să ne dăm cu părerea, este din punctul meu de vedere, este o poziție total greșită. Nu avem ce comenta pe acest subiect, pentru că și colegii din Comisia de validare nu au altceva de făcut decât să constate că și acest mandat ca și celelalte 460 s-au obținut fără încălcarea legii", a afirmat, duminică, pentru AGERPRES, Florin Iordache.



Comentează știrea

ion
18 decembrie 2016
mincinos

tovarase nicusor , esti un super mincinos . a inceput adevarul ,pe care tu l-ai negat sa iasa la suprafata . si drept urmare aplici politica lui stalin.. nu esti cu noi ,esti inpotriva noastra ..RUSINE tie si celor ce te sustin ..

costica
18 decembrie 2016
Tocmai ai făcut o mare descoperire!

Oferta remarcabila: castiguri acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

cineva
19 decembrie 2016
cu ce minte ma ?

comunistule cu ce minte ma ? Are dreptate cu penalul de Dragnea ! Cum sa aiba functie penalul condamnat definitiv ....nu ma lua cu prezumtia de nevinovatie ...ca asta e deja condamnat definitiv. Esti un PSD-ist infect. hai pa!

Răspuns la: mincinos
Adăugat de : ion, 18 decembrie 2016
tovarase nicusor , esti un super mincinos . a inceput adevarul ,pe care tu l-ai negat sa iasa la suprafata . si drept urmare aplici politica lui...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4878 secunde