Gorghiu și Dragnea, invitați la dezbatere publică de Băsescu. Vor accepta aceștia ?

89
1
Gorghiu și Dragnea, invitați la dezbatere publică de Băsescu. Vor accepta aceștia ? - dragneagorghiu06680800620x324942-1480850986.jpg

Articole de la același autor

Președintele PMP, Traian Băsescu, a lansat o invitație publică pe contul său de Facebook către liderii celor mai importante partide din România. Mai exact, Băsescu îi invită pe șefii PNL și PSD, Alina Gorghiu și Liviu Dragnea, la o dezbatere pe proiectele pentru țară care ar urma să aibă loc chiar la televiziunea publică. 


"Bună ziua doamnă Alina Gorghiu,Bună ziua domnule Liviu Dragnea,


Am urmărit cu interes prezentarea programelor electorale ale partidelor pe care le conduceți. Multe din elementele programelor dumneavoastră mi-au părut a fi nerealiste și destinate a înșela electoratul. De aceea, în scopul sprijinirii electoratului să înțeleagă prioritățile reale ale țării și pentru a-i permite să aleagă în cunoștință de cauză, vă invit la o dezbatere în trei, cu privire la programele electorale ale PSD, PNL și PMP. Dezbaterea ar putea avea loc, Joi, 8 Decembrie, la TVR sau la RO-TV, televiziuni care au lansat deja invitații pentru o astfel de dezbatere", a transmis Traian Băsescu. 


Comentează știrea

cjdtif
4 decembrie 2016
baSECU e bun de gura

La dat din gură baSECU este foarte priceput. In rest, realizari zero

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5666 secunde