Nicușor Dan: USR nu merge la consultările cu premierul Grindeanu

332
5
Nicușor Dan:  USR nu merge  la consultările  cu premierul Grindeanu - usrnicusordan-1486302600.jpg
Uniunea Salvați România nu va merge la consultările anunțate de premierul Sorin Grindeanu cu partidele parlamentare, a declarat, ieri, președintele USR, Nicușor Dan.

"Nu am fost contactat și premierul Grindeanu nu are legitimitatea de a conduce astfel de discuții. În primul rând, a propus două texte de acte normative profund imorale și neconstituționale, în al doilea rând, legiferarea este atributul Parlamentului și nu al primului ministru", a subliniat el.

Liderul USR a amintit că moțiunea de cenzură va fi citită luni (n.r. - astăzi) în Parlament. "Da, susținem că acest guvern care a greșit în mod fundamental ar trebui să plece", a punctat el.

Comentează știrea

Roman
6 februarie 2017
usr ?!

pnl=usr=pdl, formatzi o gasca sorosista si johanista! Suntetzi niste tradatori de neam romanesc si de tzara, de Romania ! Suntetzi rusinea Romaniei si neamului romanesc !

Cetatean
6 februarie 2017
üsere

Noua, românilor, ne este rusine cu voi, adica cu voi usr-stilor !

nenea
6 februarie 2017
1 milion

Unde e bai milionul ala de sustinatori ai PSD? O fi un milion vechi , adica 100 !!!

Sindbad
6 februarie 2017
Nostalgici roșii...

Sustinătorii PSD, asteptau la coadă la Kaufland, care anuntase Ofertă la tigăi, se băteau pe colivă, lângă biserică, și la Catena se băgase, la reducere, Supramax Articulații, și Prostenal. Pastile de inteligență nu se mai fabrică din păcate...

Liviu Burebista
7 februarie 2017
pentru Sindbad

Sluga sorosista ce esti, te-ai gasit tu sa sustii ca acest guvern trebuie sa plece si sa veniti voi la putere. Cu ce drept , a-ti castigat cumva alegerile di 11 dec. si noi nu stim? Nicusor Dan esti o zdreanta, o coada de topor globalista. Tradatori de tara, asta santeti voi si cu neamtu vostru. Iar tu mai Sindbad marinarul sa stii nu ai sa scapi nici tu de Supramax Articulatii si Prostenal, sau poate chiar mai rau, daca nu ai aflat inca nu este bine sa razi de parintii sau bunicii tai, dai dovada de inteligenta foarte redusa si sar putea sa se reia fabricarea de pastile de inteligenta, TU AI NEVOIE ACUTA DE ASA CEVA.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Politică-Administrație : USR propune construirea de penitenciare
Pagina a fost generata in 0.5113 secunde