Sever Voinescu:

"Nu cred într-o rebrenduire de succes a PDL fără o altă atitudine inclusiv a liderilor"

1053
Purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat Liberal, vicepreședintele Sever Voinescu, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că nu crede într-o rebrenduire a PDL dacă aceasta nu va include și o schimbare de atitudine a liderilor partidului, precizând, însă, că "nu se pune problema schimbării conducerii partidului acum".
"Eu nu cred în rebrenduirea Partidului Democrat Liberal fără o modificare de substanță. Eu nu cred, în general, că rebrenduirea are vreun succes dacă nu face decât să rămână o vopsea pe gard, dar înăuntru e același leopard. (…) Dar a gândi o operațiune de rebrenduire, asta însemnând schimbare de nume, de siglă și așa mai departe, fără ca această schimbare să fie expresia unei schimbări de substanță nu văd succesul", a mai spus purtătorul de cuvânt al democrat-liberalilor.
Sever Voinescu a explicat, la cererea presei, că prin schimbare de substanță înțelege "o schimbare de atitudine politică, a calității actului politic".
"Da, până la urmă da", a spus Voinescu, întrebat dacă este necesară și o schimbare a atitudinii liderilor PDL.
Acesta a precizat, însă, în privința unei schimbări de atitudine politică a președintelui democrat-liberal Emil Boc, că "avem totuși o conducerea recent aleasă" și că "nu se pune problema schimbării conducerii partidului acum".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1898 secunde