Victor Ponta:

"Nu declanșez suspendarea președintelui dacă CC decide că a încălcat Constituția"

363
2

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a afirmat, ieri, răspunzând unei întrebări, că nu va declanșa o nouă procedură de suspendare a preșe-dintelui în cazul în care Curtea Constituțională va decide că Traian Băsescu a încălcat Constituția purtând un tricou cu sigla PMP.
Întrebat dacă va fi declanșată o nouă procedură de suspendare a președintelui dacă Curtea Constituțională va decide că acesta a încălcat Constituția, Victor Ponta a spus că nu, afirmând că nu se antepronunță, dar că dacă CC va decide că președintele nu are voie să se implice în campania electorală, atunci șeful statului va trebui să respecte această decizie.
"Nu. Dacă CC decide și eu sper că așa se va întâmpla, dar nu pot să mă pronunț eu, doar domnul Zegrean se poate antepronunța, eu nu am voie să mă antepronunț. Pe 21 mai se decide acest lucru. Dacă Curtea Constituțională va decide că președintele țării, așa cum sunt judecătorii, procurorii, ambasadorii, militarii, înalții funcționari, are drept de vot, dar nu are voie să facă campanie electorală, evident că până și domnul Băsescu trebuie să respecte această decizie a Curții Constituționale să nu încalce Constituția. Dar asta putem să stabilim pe 21, în funcție de decizia Curții Constituționale", a afirmat Victor Ponta. 


Comentează știrea

admirator
9 mai 2014
vei suspenda presedintele

si vei pierde alegerile, caci vei alarma toate structurile democrate... care se vor uni impotriva ta! Esti un bun strateg politic... dar pentru Basescu. In ceea ce priveste suspendarea, cred ca ai uitat sa citesti Constittutia. Cu 6 luni inainte de sfarsitul mandatului prezidential, nu ai voie sa suspenzi presedintele! Poate face ce are chef. Cum mandatul se termina in noiembrie... fa si tu socoteala ce inseamna 6 luni! Sau tu ai voie sa incalci Constitutia?

Bașpunar
10 mai 2014
USD noua ciumã roșie

În P.S.D.- U.S.D., minciuna, nesimțirea, lingușirea și hoția sunt virtuți ... Pinocchio Ponta și Daniel Constantin, slugile lui Dan Voiculescu, sunt o dovadă vie a nesimțirii, minciunii și hoției. U.S.L. mai există doar in mintea bolnavă a lui Tariceanu și al catorva penali (cei cu dosare penale) cărora Ponta le promite imunitate sau impunitate. Modelul Băsescu a fost copiat de Pinocchio Ponta... Halal justitie! Minciunile ciumei roșii și ale lui Pinocchio Ponta ne ruinează speranța in justiție, adevăr, dreptate și o viată mai bună. Să-ți fie rușine, trișor Pinocchio Ponta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4817 secunde