"Nu este nimic de negociat în cazul lui Iohannis"

66

Articole de la același autor

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că luni se va întâlni cu premierul Victor Ponta pentru a discuta pe marginea noilor propuneri de miniștri din partea liberalilor, punctând că nu există nicio tensiune și că nu este nimic de negociat în ceea ce privește propunerea ca Klaus Iohannis să ocupe funcția de vicepremier și ministru de Interne.


"Ne vom întâlni mâine (luni-n.r.) în cursul primei părți a zilei. Eu am și o întâlnire cu președintele Parlamentului georgian. Mâine, lucrurile se vor limpezi, dar nu este niciun fel de element de tensiune, sunt doar niște proceduri care vor fi rezolvate cu calm și cu pricepere juridică", a spus Antonescu, la TVR1. 


El a precizat că, în cazul lui Klaus Iohannis, propus vicepremier și ministru de Interne, contează doar părerea premierului Victor Ponta, susținând că opiniile unor social-democrați în acest caz sunt "solfegii". 


"Se discută foarte mult datorită persoanei lui Iohannis, care stârnește comentariul politic, dar nu avem nicio problemă cu aceste numiri. Victor Ponta a declarat public că toți oamenii propuși de PNL sunt oameni de valoare, că salută numirile, ba chiar în mod special pentru Iohannis se bucură că este propus. Nu contează decât ce spune Victor Ponta în chestiunea aceasta, restul PSD-ului nu mă interesează în această chestiune, pentru că este o problemă între noi, PNL, care avem dreptul la aceste ministere, și primul ministru. Nu cenzurează PSD sau alți oameni ce propunem noi. Suntem într-o situație simplă din punct de vedere politic, cum se spune gând la gând cu bucurie", a spus liderul PNL, citat de Agerpres.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Ianuarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Iohannis:  "Regionalizarea e moartă"
Pagina a fost generata in 0.6003 secunde