Iohannis: Nu sunt dispus să renunț foarte ușor la primărie

63
Iohannis: Nu sunt dispus să renunț foarte ușor la primărie - nusuntdispus-1391779373.jpg

Articole de la același autor

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, astăzi, că nu este dispus să renunțe "foarte ușor" la funcția sa, după ce conducerea PNL, partid în care ocupă funcția de prim-vicepreședinte, l-a nominalizat pentru postul de ministru de Interne și vicepremier.


"Nu sunt dispus să renunț foarte ușor la primărie. Există antecedente (...), un fost primar general care a putut să fie în același timp și prim-ministru și bine a făcut", a spus Iohannis. 


El a precizat că, dacă legislația permite acest lucru, va face apel la legislație. 
"Cred că se găsesc soluții pentru a realiza un interimat de o lungime rezonabilă pentru a vedea cum evoluează lucrurile", a adăugat Klaus Iohannis, citat de Agerpres. 


El a afirmat însă că această problemă nu este una "de strictă urgență, de astăzi, de mâine, de poimâine". Iohannis a arătat, însă, că există și posibilitatea să renunțe la primăria Sibiului, dacă lucrurile vor funcționa bine în Guvern. 
"Dacă în Guvern - fiindcă nu știu cum voi reacționa, n-am fost încă niciodată membru al Guvernului, cum au fost colegii mei - dacă lucrurile acolo vor funcționa bine și spre mulțumirea partidului, atunci evident, la un moment dat va trebui să renunț la calitatea de primar", a susținut Iohannis. 


Întrebat ce decizie va lua, dacă va fi nevoit să aleagă între funcția de primar și cea de membru al Guvernului, Klaus Iohannis a răspuns: "Sper să am atunci inspirația potrivită pentru a face o alegere bună".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Ianuarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Iohannis:  "Regionalizarea e moartă"
Sâmbătă, 06 Aprilie 2013
Stire din Politică-Administrație : "USL e o coaliție complicată"
Pagina a fost generata in 0.486 secunde