Cătălin Ivan, PSD: Nu este clar dacă Johannis poate fi și vicepremier

73
Cătălin Ivan, PSD: Nu este clar dacă Johannis poate fi și vicepremier - ivan-1391782187.jpg

Articole recomandate

Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al PSD, avertizează că nu este clar dacă primarul Sibiului, Klaus Johannis, propus pentru funcția de ministru de Interne, poate fi și vicepremier, notează Agerpres.
Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, consideră că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, ar putea fi un câștig pentru Guvern din funcția de ministru, menționând că nu este clar dacă acesta poate fi și vicepremier, Iohannis fiind propus pentru cele două posturi de PNL.
"Domnul Iohannis este un om de valoare și poate fi un câștig pentru guvern. Sper ca dorința PNL de a-l numi pe domnul Iohannis și vicepremier să nu creeze anumite probleme procedurale. Guvernul și instituțiile guvernamentale nu au nevoie de instabilitate. Sunt sigur că vor fi găsite cele mai bune soluții în USL pentru ca acest lucru să nu se întâmple, după ce liderii vor discuta acest subiect", susține Ivan, potrivit unui comunicat remis vineri Agerpres.
Președintele PNL, Crin Antonescu, a anunțat vineri că liberalul Klaus Iohannis a fost validat de conducerea partidului pentru a ocupa portofoliul de la Interne și, în același timp, funcția de vicepremier.
La rândul său, primarul Sibiului a declarat că nu este dispus să renunțe "foarte ușor" la funcția sa, după ce conducerea PNL, partid în care ocupă funcția de prim-vicepreședinte, l-a nominalizat pentru postul de ministru de Interne și vicepremier.
"Nu sunt dispus să renunț foarte ușor la primărie. Există antecedente (...), un fost primar general care a putut să fie în același timp și prim-ministru și bine a făcut", a spus Iohannis, precizând că va face apel la legislație, dacă aceasta îi va permite.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.648 secunde