Victor Ponta:

"PSD este cel mai puternic partid din România"

186
2

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, în debutul reuniunii Comitetului Executiv al PSD, că partidul pe care îl conduce este cea mai puternică formațiune politică din România, lucru recunoscut și de adversarii politici ai social-democraților. 
Liderul PSD a adăugat că formațiunea sa va trebui să dovedească, de asemenea, și faptul că are pregătită o viziune pentru o bună guvernare a țării. 
"Anul acesta, toată lumea care ne este adversar politic spune că suntem cel mai puternic partid. Nu rămâne decât să dovedim că merităm acest loc, că merităm încrederea oamenilor la vot, adică la momentul adevărului și că avem o viziune pentru România și putem să conducem România așa cum am mai făcut-o și în alte dăți foarte bine, după ce, în noiembrie, din fericire, zece ani de regim greșit, anti-național se vor fi terminat. Evident, cele mai multe dintre speranțele românilor și din așteptări, chiar și din cele ale acelora care nu ne votează, se îndreaptă tot către noi, către cel mai puternic partid din România", a spus Ponta. 


Comentează știrea

Magnificul
7 februarie 2014
"We are the champions" electoral song by PSD

Va prezint mai jos istoria victoriilor obtinute de cea mai puternica formatiunie politica din ultimii 14 ani.Pentru simplificare facem urmatoarele prescurtari:Pv=prezenta la vot; Vpsd=voturi obtinute de PSD; Vusl=voturi obtinute de USL. Anul 2000-Pv=65.31%;Vpsd=4.4 milioane. ANUL 2004-Pv=58.51% ;Vpsd=3.7 milioane. Anul 2008-Pv=39.66% ;Vpsd=2.3 milioane. Anul 2012-Pv=41.76% ;Vusl=4.5 milioane.Sa insistam asupra alegerilor din 2012.Patru partide gigant,(PSD +PNL+PC+UNPR=USL),un fel de supernove cosmice,abia au obtinut la un loc 4,5 milioane de voturi.In rest cetatenii au votat cu alte partide sau nu s-au prezentat la vot.Treaba asta este prezentata ca o mare victorie politica,drept pentru care V. Ponta vorbeste in numele tuturor romanilor si USL a trecut la ample reforme in stat.Daca raportam numarul voturilor obtinute de USL,adica 4.5 milioane,la numarul persoanelor cu drept de vot,adica 18.5 milioane,obtinem sprijinul real de care se bucura USL-ul:4.5/18.5=24.3 %.Asta inseamna ca un cetatean din patru cetateni sprijina coalitia USL.Daca raportam numarul voturilor obtinute de PSD la numarul cetatenilor prezenti la vot in 2012 obtinem,este adevarat,procentul cu care se lauda USL-ul adica 58 %(noi rotunjim la 70%).Asa cum majoritatea de 50%+1 a fost rotunjita la 30%+1 prin noile legi democratice vom avea voie sa rotunjim de la 58% la 80% sau mai mult 99% ca pe vremea regretatului.Notati datele de mai sus ca nici nu stiti ce pierdeti.Pierdeti sprijinul celui mai puternic partid din Romania si injumatatirea ratelor dvs.la banci.In concluzie,daca patru partide de coalitie,care alcatuiesc USL-ul,sunt sprijinite de 4.5 milioane de cetateni,se pune intrebarea cati cetateni voteaza numai cu PSD ? Dupa parerea mea,PSD-ul nu are mai mult de 2.5-3 milioane de simpatizanti(maxim 17%).Pe aceste cifre ma bazez cand afirm ca USL-ul nu are legitimitate politica,nu are sprijin popular,decat in mintea lui Ponta sau in baza unei legi electorale croita in folosul politicienilor de carton.Quod erat demonstrandum.

Hanibal
7 februarie 2014
PSD si Ponta mandria noastra

Nu-l contrazicem pe Ponta - copy deoarece minciunile nu pot fi contrazise ,doar condamnate sau inghitite.Si romanii sunt gata sa inghita orice : sacosele lui Mazare , demagogia USL , Si Goliat era cel mai puternic pana la paritia lui micului adversar cu praștia . Taria PSD , a USL se datoreaza incapacitatii partidelor de opozitie de a demonstra ca este mai buna si mai apta sa guverneze Romania decat aceste forte malefice . Putem critica si condamna actualele partide din opozitie pentru greselile comise , dar asta nu ne impiedica sa afirmam ca dezastrul Romaniei se datoreaza PSD , lui Iliescu si ceata sa de banditi politicianisti , corupti si demagogi ca Nastase , Hrebenciuc , Mitrea , Spagaton si altii ca ei . Mizeria politicianista s-a intarit si prin contributia lui Antonescu si clica sa in frunte cu Hasotti si de aliatul PNL , PC adica Voiculescu . Priviti ranjetul si degetul lui Ponta : sunt elemente suficiente ca sa intelegem ce ne asteapta in urma consolidarii PSD . Si toata aceasta situatie catastrofala , o afirmam cu tot curajul se datoreaza nu numai motivelor aratate mai sus ci ticalosiei altui partid care inca indrazneste sa se mai numeasca PNL . " Puterea " PSD se bazeaza pe maretele sale realizari : distrugerea economiei , pauperizarea populatiei si sadirea neancrederii in democratie, justitie si statul de drept . Sa nu uitam ca vinovati suntem toti cei care au sprijint direct sau indirect, politica pesedista si n-am sanctionat cu votul nostru demagogia si ticalosia politicianista .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5265 secunde