"Nu există o divergență în ceea ce privește necesitatea unificării dreptei"

53

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu a declarat că între el și contracandidatul său în cursa internă pentru desemnarea prezidențiabilului, Gheorghe Falcă, nu există o divergență în ceea ce privește necesitatea unificării dreptei, ci doar referitor la momentul în care aceasta ar trebui să se producă.


''Există o diferență între noi, tempo-ul, momentul la care să se producă, nu există o divergență în ceea ce privește necesitatea unificării și cred că proiectul unificării va trebui la un moment dat abordat și realizat în cel mai bun moment. De ce spun cel mai bun moment, pentru că au mai fost în trecut experiențe similare, care nu au fost cântărite prea bine și nu au dat rezultate. Obiectivul este victoria dreptei, unificarea dreptei este doar mijlocul, calea prin care se poate realiza. Și de aceea, cel puțin la acest moment, în forurile sale, în cele instituționale, în forurile de conducere pe bază de vot consideră că cea mai bună cale este să mergem la europarlamentare pe forțe proprii și după aceea, cu forțele de dreapta, care și-au dovedit viabilitatea, să facem o dreaptă mai puternică'', a susținut Predoiu, citat de Agerpres. 


El a arătat că oricât s-ar vorbi de principii, concretizarea unui astfel de proiect nu e deloc simplă și trebuie făcută în momentul în care lucrurile sunt clare. În opinia sa, ''în acest moment, pe dreapta nu e nimic clar, mai puțin PDL''. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 06 Noiembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : CCR respinge contestația lui Băsescu
Miercuri, 06 Noiembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : Ședință de plen pe teme de justiție
Pagina a fost generata in 1.4625 secunde