"Nu lăsați partidele politice să vă confiște mesajul"

380
1
Tudor Chesoi, președintele PNȚCD Constanța a vorbit despre viziunea pe care partidul țărănist o are asupra manifestațiilor de protest desfășurate în ultima perioadă la nivel național. Chesoi declară că, atât el, cât și ceilalți membri ai organizației Constanța, susțin "orice manifestație democratică", atât timp cât revendicările sunt ale oamenilor, nu cele dictate de partidele politice.

"Înțeleg că manifestările sunt pe deplin justificate și susținem aceste acțiuni care conțin revendicări raționale. Cu permisiunea celor care participă la aceste manifestări, recomandăm ca manifestanții să nu facă jocuri politice și să nu permită ca vreun partid politic să confiște aceste acțiuni sociale motivate", a menționat Chesoi.

În plus, în opinia liderului țărănist, dacă manifestațiile și revendicările oamenilor își găsesc justificarea, actele de huliganism nu.

"Declarăm ferm că nu suntem de acord cu huliganii care distrug bunurile private sau bunurile publice, și condamnăm cu toată autoritatea astfel de acte de vandalism. Rugăm pe această cale autoritățile statului să ia măsuri urgente asupra acestor provocatori și agresori, care nu respectă legea și statul de drept. Rugăm totodată pe domnul prim-ministru să intre în dialog direct și în negocieri cu societatea civilă, cu factorul social, astfel încât să găsească cele mai eficiente căi pentru soluționarea revendicărilor manifestanților. PNȚCD respectă cu adevărat libertatea de exprimare și drepturile cetățenilor" , a specificat Tudor Chesoi.

Comentează știrea

Teofil
20 ianuarie 2012
Cine vorbeste ?

Cine este si papagalul asta ? Cine i-a cerut parerea ? Unde conteaza parerea lui ?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2002 secunde