Gheorghe Slabu:

"Nu sunt decis să candidez. Asta ar însemna să mă mut din Constanța!"

544
5
Desemnarea unui candidat pentru alegerile europarlamentare se află pe lista de priorități din acest an a membrilor Organizației Județene Constanța a Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD).

Senatorul Marian Vasiliev a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că PP-DD va avea candidați proprii și nu comuni cu ai altor partide. Mai mult, el a explicat că Organizația PP-DD Constanța l-ar vrea candidat la alegerile europarlamentare pe liderului filialei, Gheorghe Slabu.

Prezent la conferință, președintele Organizației Județene PP-DD Constanța, Gheorghe Slabu, a spus că încă nu s-a hotărât cu privire la posibila sa candidatură.

"Deocamdată, nu m-am decis, o să mă mai gândesc. Asta ar însemna să mă mut din Constanța pentru o perioadă mai lungă de timp și nu prea aș fi dispus", a declarat Gheorghe Slabu.

În momentul de față, pe lângă funcția de președinte al PP-DD Constanța, Gheorghe Slabu este consilier județean, dar și om de afaceri.

Cu toate acestea, colegii de partid îl consideră că ar fi cea mai bună alegere a organizației de la malul mării pentru a reprezenta partidul la viitoarele alegeri europarlamentare. Un alt susținător al lui Slabu este secretarul executiv al PP-DD Constanța, Ion Radu.

"Ținând cont de rezultatele foarte bune pe care organizația de la Constanța le-a obținut la alegerile parlamentare, avem în vedere propulsarea unui candidat pentru viitoarele alegeri europarlamentare. Cel mai probabil, președintele Organizației Județene a PP-DD Constanța, Gheorghe Slabu. La Constanța, s-a demonstrat că atunci când există o echipă unită care dorește să muncească, rezultatele pozitive nu întârzie să apară", a spus Ion Radu.

Menționăm că, din analiza făcută în cadrul PP-DD la nivel central, organizația de la Constanța a obținut locul doi la Senat la nivel național, și locul trei la Camera Deputaților, ceea ce, potrivit voturilor obținute, situează PP-DD Constanța pe locul doi, după organizația de la Gorj.

Totodată, organizația de la malul mării a înregistrat și un rezultat foarte bun în privința senatorilor aleși, deoarece Marian Vasiliev a fost desemnat senatorul partidului, el clasându-se pe pri-mul loc în ceea ce privește numărul voturilor adunate, respectiv, 14.805 voturi.

Reamintim că, la nivelul jude-țului Constanța, PP-DD a obținut un procent de 17,57% la Senat și 16,37% la Camera Deputaților.

În aceste condiții, PP-DD Constanța a primit la redistribuire două mandate de deputați, prin Andrei Răzvan Condurățeanu și Mihai Tararache, și un mandat de senator, prin Marian Vasiliev. 

Comentează știrea

ingrijoratul
18 martie 2013
mutarea sediului

Dle Slabu nu ne lasa pe mana reactiunii si nu renunta la candidatura pentru Parlamentul European. Va intelegem durerea de a va parasi vatra , drept pentru care vom interveni pe langa U.E. sa mute sediul P.E, la Constanta.

Auschwitz
18 martie 2013
Astrologia pe intelesul "tutulor"

Anul 2013 este un an bogat in evenimente astronomice majore. Pe 15 februarie un meteorit a cazut in apropierea orasului Celyabinsk din Rusia. Asteroidul 2012DA-14 a trecut la mica distanta de Pamant. Zilele astea cometa PANSTARRS este vizibila pe cer. La 30 martie 2013 putem admira cu ochiul liber cometa DEDE PERODIN. Cometa asta straluceste pe cerul Constantei o data la patru ani. In rest,este invizibila pentru ca sta ascunsa in spatele Luceafarului din primarie.Cobori din jeep,luceafar bland.Nu scapati marele eveniment astronomic din 30 martie 2013 ! In sfarsit,un alt eveniment astronomic important si unic intr-o viata de om este prabusirea METEORITULUI GHEORGHE SLABU. Astronomii au calculat ca METEORITUL GHEORGHE SLABU ar putea lovi Parlamentul European. Doamne ajuta ! Bine ca nu cade in bugetul primariei. Ultimul bolovan cosmic a lovit bugetul in anul 2000 cand a facut cea mai mare gaura din istoria orasului.

Maria
18 martie 2013
.......

Doamne fereste,omul asta nu-si cunoaste limitele.

Stanoiu Dumitru
19 martie 2013
(y)

Sus PP-DD .....jos sistemul mafiot,jos uzurpatori de neam si tara!!!!

ICIvTKkyZXYD
24 august 2014
zNRGRIQOlCNq

zF2YXm ffckrsqzvotw, [url=http://vyghizlujexe.com/]vyghizlujexe[/url], [link=http://lcxfntblonoo.com/]lcxfntblonoo[/link], http://ixxcrdxovsti.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2341 secunde