Președintele executiv al PSD Constanța, Decebal Făgădău:

"Nu sunt tensiuni cu partenerii din arcul guvernamental!"

145

Articole de la același autor

Președintele executiv al Organizației Județene a PSD Constanța, Decebal Făgădău, a declarat că retragerea lui Victor Ponta de la șefia partidului nu afectează activitatea formațiunii de la malul mării. În opinia lui Făgădău, gestul de suspendare din toate funcțiile din partid al lui Victor Ponta este unul de normalitate.

În urmă cu câteva luni, Ponta a inițiat o rezoluție, votată în unanimitate de social democrați, prin care acei membri de partid care au probleme cu Justiția trebuie să facă un pas înapoi până la clarificarea situației.

"Nu cred că ceea ce se întâmplă la nivel central afectează activitatea noastră, pentru că nu vine nimeni să facă munca noastră din teritoriu! Retragerea lui Ponta de la conducerea partidului este un gest corect", a spus Făgădău.

În același timp, șeful executiv al PSD Constanța a precizat că relația cu partenerii din arcul guvernamental este normală: "Nu sunt tensiuni! Bineînțeles că ne dorim o continuare a actului de guvernare!", a subliniat Făgădău.

Zilele trecute, Ponta a declarat că nu va mai candida la nicio funcție de conducere și va lupta din "simpla și onoranta calitate de membru de partid", dacă până la data Congresului nu va avea nicio soluție din partea Justiției, care să-i ateste nevinovăția. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4379 secunde