Primarul Valentin Saghiu, de la Murfatlar:

"Numărul locurilor de joacă se va mări până la sfârșitul anului"

221

Articole de la același autor

Consilierii locali din Murfatlar au votat, joi, în cadrul ședinței ordinare, proiectul de hotărâre privind reabilitarea locurilor de joacă din localitate. Drept urmare, la propunerea edilului Valentin Saghiu s-a modificat lista de investiții pentru achiziționarea unui complex de joacă pentru copii, a unui tobogan spirală de trei metri, a unuia drept de 2,5 m cu turn și hintă și a unui tobogan drept de 3,5 m cu turn și hintă. Suma totală alocată pentru investiție, dar și pentru reabilitarea locurilor de joacă este de 46.980 lei. 


"Am vrut să fac o surpriză copiilor și mămicilor din Murfatlar, așa că am păstrat secretul, deși mămicile mi-au atras atenția pentru starea locurilor de joacă! Mă bucur că suntem pe aceeași lungime de undă și avem aceleași planuri pentru localitatea noastră. Numărul locurilor de joacă pentru copii se va mări până la sfârșitul anului", a declarat Valentin Saghiu. 


Edilul îi încurajează pe locuitori să vină și pe viitor cu propuneri pentru îmbunătățirea acțiunilor administrației locale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5293 secunde