Onaca Dorel Constantin, candidatul PD-L la funcția de primar al Constanței, s-a întâlnit cu locuitorii din zona pieței Badea Cârțan

494

Articole recomandate

Preocupat de soarta municipiului și a cetățenilor, senatorul Dorel Constantin Onaca își continuă întâlnirile cu locuitorii din zona pieței Badea Cârțan.
În cadrul dialogului susținut, liderul democrat liberal a lansat un atac dur la adresa administrației locale în funcțiune, care a generat actuala situație social-economică, transformând orașul, sub bagheta primarului Mazăre, într-o zonă a intereselor de clan, cu o mână de bogătași și foarte mulți săraci.
Senatorul Dorel Constantin Onaca a subliniat faptul că actuala administrație nu poate rezolva problemele vitale ale cetățenilor deoarece viața concretă, nevoile și frământările cotidiene ale acestora nu sunt cunoscute de către primarul Mazăre.
"Constanța a devenit un oraș a cărui administrație consideră că doar Mamaia trebuie să se bucure de o atenție specială, pentru cele două luni de sezon turistic, care stau la cheremul timpului, probabil! În celelalte 10 luni și chiar în perioada de sezon, Constanța este neglijată, parcă ar fi copilul vitreg al Primăriei!
Cetățenii doresc un primar care să-și facă datoria fără să se gândească la chiverniseala lui și a unui grup restrâns de interese. Constanța are nevoie de un primar care dorește cu adevărat să rezolve treburile urbei, antrenând toți cetățenii, ținând cont de dorințele, nevoile și propunerile lor", le-a prezentat senatorul Dorel Onaca locuitorilor, continuând atacul cu referiri asupra activității actualei echipe Mazăre, care a aruncat interesele legitime ale cetățenilor la groapa de gunoi a orașului.
"Primăria Constanța, subordonată și subjugată total PSD- ului care, paradoxal, se pretinde partid de stânga, nu a făcut nimic nici pentru muncitori și slujbași, pentru salariați în general, nici pentru oamenii de afaceri, dacă este să mă refer numai la cei peste 15.000 de întreprinzători care au dat faliment în cele 2 mandate ale actualului primar și la cele câteva zeci de mii de locuitori ai Constanței care au îngroșat rândul păturii sărace în aceeași perioadă.
Menirea Primăriei nu este aceea de a produce «baroni locali» și structuri economice de tip clientelar! - pe unii, puțini la număr, să-i îmbogățească și să le sporească averile în fiecare mandat, iar pe cei mai mulți să-i sărăcească, să-i umilească și să-i orbească prin intermediul sacoșelor electorale și prafului aruncat  în ochi!"
În continuare, candidatul PD-L pentru funcția de primar al Constanței și-a prezentat punctual programul Solidaritate pentru Constanța, subliniind faptul că Partidul Democrat Liberal, care va câștiga alegerile locale de la 1 iunie, este ferm hotărât să treacă la modernizarea orașului, astfel încât municipiul Constanța să devină o zonă europeană prosperă, în care cetățenii să trăiască demn și civilizat.
"Pentru viitorul nostru, al copiilor și pentru liniștea binemeritată a bătrânilor noștri, nu mai putem lăsa Constanța la cheremul  actualului Primar! Trebuie să redăm Constanța constănțenilor, să-i redăm demnitatea și puterea economică de cel mai mare port la Marea Neagră!" - a subliniat vehement senatorul Dorel Onaca.
Prezentarea incompetenței și nepăsării administrative ale echipei Mazăre au fost completate în discursul candidatului Onaca Dorel Constantin cu problemele referitoare la salubrizarea deficitară a zonei adiacente pieței Badea Cârțan și întregului municipiu, în ansamblul său.
Referitor la starea de curățenie a orașului, senatorul Dorel Onaca le-a reamintit  celor prezenți: "Curățenia începută în partid va continua la Primărie, la Consiliul Județean și în tot orașul!"
Bombele cu efect întârziat care sunt benzinăriile construite între cvartalele de locuințe, modalitățile dubioase prin care au fost concesionate sau vândute terenurile pentru acestea au suscitat interesul participanților, în același timp cu abordarea subiectului transportului urban în comun ecologic, distrus cu obstinație de actuala administrație locală.
Înlăturarea decalajelor create între Mamaia și oraș, între cartierele periferice și cele centrale, distribuirea bugetului local în transparență deplină, nu la întuneric, spre zone obscure aducătoare de profituri unora și mereu acelorași, cum se practică astăzi, garantarea respectării legislației în vigoare, au constituit subiecte pe care candidatul PD-L la funcția de primar al municipiului Constanța le-a abordat și dezvoltat cu dezinvoltură și determinare.
Din postura de viitor primar al municipiului Constanța, senatorul Onaca Dorel Constantin i-a îndemnat pe locuitorii Constanței ca pe 1 iunie să voteze cu încredere candidații PD-L, "cei care au votat PD si PLD sa voteze acum PD-L (Partidul Democrat Liberal) care este continuatorul proiectului Traian Băsescu, Teodor Stolojan!", a conchis senatorul Onaca.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7459 secunde