Orașul Năvodari, de patru ani într-o continuă schimbare

955
1
Orașul Năvodari, de patru ani într-o continuă schimbare - nicolaemateiprimarienavodari7-1337799415.jpg

Articole de la același autor

De patru ani de zile, orașul Năvodari este într-o continuă schimbare și modernizare, prin grija actualei conduceri a administrației locale condusă de Nicolae Matei.

"Cu o echipă căreia îi pasă de oameni, Năvodariul administrat de Matei a devenit în ultimii patru ani locul unde anual vin zeci de mii de turiști pentru a-și petrece vacanțele pe o plajă curată, dar și pentru a participa la evenimentele cele mai importante ale verii. În plus Năvodari este orașul unde cetățenii spun mândri că trăiesc și își desfășoară activitatea. Cu multe zone unde spațiile verzi par un adevărat paradis local, cu simboluri pentru fiecare cartier și aici amintim Pescarul cu Năvod, statuia Domnitorului Mihai Viteazu, delfinii, acvila și leul - toate vin să întregească descrierea de oraș curat și modern, așa cum primarul Nicolae Matei a promis încă de la începerea mandatului", se arată într-un material publicat de Gazeta de Năvodari.

Mai mult de atât, se pare că proiectele nu se opresc aici. Administrația locală condusă de Matei are în vedere și alte inițiative care vor crește nivelul de trai, vor atrage noi valuri de turiști și vor aduce localitatea la rangul de stațiune de interes național.

Comentează știrea

Nelutu
11 iunie 2012
Agonie si extaz

Mult succes, sanatate si putere de munca primarului Matei! Cata diferenta intre un primar PSD!!!! la Navodari un OM ambitios, inovator care a construit un oras, mandria Navodarenilor..si nu numai! Si un pres de primar la Mangalia, claudiu tusac pe care s-a sters ca pe un pres mazare, martin si nicusor constantinescu, care au furat si nenorocit o mandrete de oaras!!! Asa era considerat Mangalia candva! Daca ambitiile primarului Matei la Navodari se vor realiza sigur avem un viitor presedinte de consiliu judetean la urmatoarele alegeri! Chiar merita din plin Constanta un asa OM gospodar! Omul conteaza nu partidul! Cand ai de partea ta comunitatea care te-a ales si in slujba careia se vede ca esti, ai PUETRE.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3467 secunde