Pensionari, tâlhăriți de tichetele acordate de Fundația Christian Gigi Chiru

2711
59
Pensionari, tâlhăriți de tichetele acordate de Fundația Christian Gigi Chiru - chiru-1337810004.jpg
Mai mulți vârstnici din Constanța sunt revoltați de modul în care au ajuns să se comporte anumiți polițiști din Constanța care îi abuzează în momentul în care merg să ridice tichetele pentru medicamente oferite de o fundație umanitară. Mai grav este faptul că, oamenii chiar au nevoie de aceste tichete care îi ajută în privința sănătății și consideră că acești așa ziși polițiști le pun în viața în pericol lăsându-i fără medicamente.

Astfel, la Primăria Constănțenilor s-a prezentat, ieri, unul dintre pensionarii cărora li s-au confiscat bonurile valorice în mod abuziv de către polițiștii de la Secția III. Alexandru Vintilă, în vârstă de 74 de ani, a povestit cum a fost abordat la ieșirea din sediul Primăriei Constănțenilor după ce venise să își valideze tichetul.

El spune că a fost dus împreună cu încă o persoană la o mașină fără însemnele Poliției Române unde i-a fost luat bonul. Ulterior a fost luat la Secția III, unde în schimbul tichetului valoric i-a fost înmânată o dovadă. Bătrânul povestește cum s-a întors după câteva zile la secție sperând că își va recăpăta tichetul dar a fost anunțat că el a fost trimis la Parchet "ca probă".

În situația lui au fost mai mulți pensionari cărora li s-a luat abuziv bonul valoric și care au fost duși la Secția III pentru a da declarații.

Toți s-au declarat profund revoltați și consideră acest exces de zel din partea polițiștilor drept o acțiune de intimidare la adresa lor.

Reamintim că, în cursul săptămânii trecute Christian Gigi Chiru, can-didatul Alianței pentru Constanța la funcția de primar al Constanței a depus la Parchet o plângere împotriva mai multor polițiști de la Secția III.

Oamenii legii sunt acuzați de abuz în serviciu, violare de domiciliu și purtare abuzivă după ce au intrat fără mandat în sediul Primăriei Constănțenilor care este proprietate privată și au început să-i agreseze pe cei care veniseră să-și valideze tichetele pentru a-și putea cumpăra medicamentele necesare.



Comentează știrea

59 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 
un alegator
23 mai 2012
PROSTIEEEEEE

Prostie mai mare ca asta,eu nu am citit pana acum.Se dovedeste,inca o data ca domnul Chiru este iepurasul celuilalt domn:Mazare!

Sida lu` Eba
24 mai 2012
Mai " e " DobiBoci!!!

Mai bovis care esti-Jiji l`amorozo(piru)!!!:eu am vrut sa ma duc cu acel bon la politie si sa depun plangere de MITA(asta,e si nimic altceva).Prostul ala de pensionar nu se intreaba de unde are "Baza de Date"(nume prenume,adresa si de ce nu,si CNP) acest Jiji.Pe el,il incanta acel nenorocit de bon valoric.Apropo:chestia cu baza de date,ii penala-auzi mai Jiji???

Daniel
24 mai 2012
Scandal

Chiru urla ca apucatu ca Mazare da mita electorala. Asa este. Dar tichetele lui ce sunt? Sincer pe mine ma distreaza postacii de serviciu. Ieri m-am intalnit intamplator cu un vechi prieten angrenat in campania acestui papitoi trist. Intreb printre altele ce sanse are Chiru la primarie. La care amicul meu imi spune zambind ca ZERO. Pai si atunci de ce se agita asa? Intreb eu. Ca sa ia ochii la prosti. Dragi postaci pro-Chiru, pot face prinsoare cu voi pe orice inclusiv pe viata mea ca o veti lua in mana.

constantean
24 mai 2012
Vom vota CHIRU

Suntem mai rau ca pe vremea comunismului cu golanii astia ,de aceea dragi constanteni iesiti la vot pe 10 iunie sa scapam de mafia care a pus stapanire pe oras,iar pt dobitocii de PSD-isti de mai sus ,trebuie sa le mai spunem inca o data ca totul se deruleaza prin fundatie si nu este mita ,dar ce face mascariciul ca mesele pt pensionari ,AIA DA HOTILOR , E MITA ELECTORALA.

ALEX
24 mai 2012
CHIRU primar

Asta ne arata foarte clar cu ce administratie avem de-a face,niste golani care nu stiu sa se comporte cu cetatenii,fac abuz de putere ca sa intimideze populatia.Oameni buni iesiti la vot ,ca altfel vom trai mai rau ca pe vremea lui Ceausescu,votati CHIRU e singura noastra speranta pt un trai mai bun.

MIRCEA
24 mai 2012
PT Daniel

Mai puta verde,ce nu sti tu e ca Mazare urla ca apucatu ca GIGI CHIRU da mita ,cand el ca un golan nenorocit organizeaza mese cu pensionarii.Iti garantez EU ca GIGI CHIRU are sanse mari sa castige ,iar daca tu ai curaj si nu esti un papagal fara curaj ca pastaie care sta ascuns,vino FACE TO FACE sa pui pariul ala .CE ZICI ? te astept la primaria constantenilor daca ai sange in vene,ca asa ascunsi sunt toti buni la vorbe.EU CRED CA ESTI UN PAPA LAPTE !!!!

Constanta
24 mai 2012
Ahahahaha...

As cam veni eu sa pun pariul ala, coane. Unde-i sediul astuia? Si de cine intreb? :))

Răspuns la: PT Daniel
Adăugat de : MIRCEA, 24 mai 2012
Mai puta verde,ce nu sti tu e ca Mazare urla ca apucatu ca GIGI CHIRU da mita ,cand el ca un golan nenorocit organizeaza mese cu pensionarii.Iti...
Dima
24 mai 2012
Date clare privind atrocitatile exercitate de clanul Mazare-Constantinescu asupra tuturor locuitorilor orasului si judetului Constanta prin monopolizarea principalului element vital-APA

-mc de apa potabila in Constanta este 3 lei, in timp ce la Tulcea este 1,2 lei (!), deci pretul la Tulcea este 40% din pretul de la Constanta, altfel spus , in Constanta pretul apei potabile este de 2,5 ori mai mare decit la Tulcea. -In Constanta mc apa canalizare este 2,67 lei, ceea ce inseamna 89% din pretul apei potabile, procentaj care este revoltator de mare deoarece nu are nici o justificare; deci PRETUL APEI DE CANALIZARE in Constanta este DE PESTE DOUA ORI MAI MARE decit PRETUL APEI POTABILE IN TULCEA (!); ce minte nebuna poate justifica aceasta crima impotriva constantenilor? in mod normal pretul apei de canalizare ar trebui sa fie aprox. 25% din pretul apei potabile, deci n-ar trebui sa fie mai mare de 0,3o lei (daca in Constanta apa potabila ar fi ca la Tulcea). -Cantitatea de apa de canalizare pe care o baga R.A.J.A. in factura ESTE IDENTICA cu cea de apa potabila, DECI DACA O FAMILIE CONSUMA 10 mc APA POTABILA, VA FI TAXATA SI PTR. 10 mc APA CANALIZARE, ceea ce este culmea abuzului; in mod normal aceasta cantitaate nu ar trebui sa fie mai mare de 50% (!) din apa potabila, DECI IN FACTURA AR TREBUI SA FIE TRECUTI CEL MUT 10 mc! -La asta se adauga apa meteo, o inventie ridicola din ultimii ani; modul cum se face calculul acestei cantitati de apa ptr. judetul Constanta este complet nejustificat tinind cont de uscaciunea de la noi. Majoritatea locuitorilor judetului nostru sunt absolut terorizati de pretul apei. Daca s-ar proceda conform datelor clare si corecte pe care le-am dat mai sus, constanteanul ar trebui sa plateasca factura de apa aprox. 25% (si chiar mai putin) din valoarea facturii actuale. Dar constanteanul finanteaza investitiile personale ale clanului Mazare-Constantinescu: bungalow in Madagascar, etc.etc.Candidatii la alegeri ptr. functia de primar al Constantei si de presedinte ala CJC Constanta, daca vor (???) sa cistige, trebuie sa inteleaga ca pretul criminal al apei este problema nr 1 a locuitorilor orasului si judetului Constanta, si sa promita reducerea la un sfert a costului facturii de apa. Asta e singura solutie prin care ei pot cistiga alegerile.

Dima
24 mai 2012
Rectific

Daca o familie consuma 10 mc apa potabila ar trebui sa aibe trecuti in factura cel mult 5 mc apa canalizare.

Max
24 mai 2012
De ce va agitati?!

Nu inteleg de ce se pune atata patima ca oricum Mazare castiga... Are 76%, iar Gigi Chiru doar 13%. Se irosesc energii in zadar.

59 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2501 secunde