Organizația de Femei a PDL își alege noul lider

758
Organizația de Femei a PDL își alege noul lider - poz99351024x681-1318664632.jpg
Organizația de Femei a PDL își alege astăzi noua conducere în cadrul Convenției Naționale a OFPDL care se desfășoară la Palatul Parlamentului.

Ministrul Muncii Sulfina Barbu și actual președinte al OFPDL candidează pentru reînnoirea mandatului la șefia organizației.

Pentru postul de prim-vicepreședinte și-a depus candidatura Andreea Paul Vass, președinte al Organizației de Femei PDL Sălaj și consilier pe probleme economice al primului-ministru.

Oana Badea, actualul prim-vicepreședinte al OFPDL și secretar de stat în cadrul ministerului Educației, va candida la postul de secretar general al OFPDL.

Tot în cadrul Convenției Naționale a femeilor democrat-liberale se vor alege și doi secretari general-adjuncți, 11 vicepreședinți, 16 secretari executivi, precum și un președinte al Comisiei Naționale de Regulament, Etică și Litigii a OFPDL.

La lucrările Convenției sunt așteptați să participe membri din conducerea centrală a Partidului Democrat Liberal, miniștri democrat-liberali, parlamentari și europarlamentari ai partidului, potrivit Agerpres.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ce propunere are UDMR
Pagina a fost generata in 0.7588 secunde