Palaz: Constat cu surprindere că Nicușor Constantinescu răspunde cu promptitudine solicitărilor noastre

399
Palaz: Constat cu surprindere că Nicușor Constantinescu răspunde cu promptitudine solicitărilor noastre - palaz-1317903544.jpg
Președintele CJC, Nicușor Constantinescu, a confirmat, printr-o adresă transmisă astăzi prefectului Claudiu-Iorga Palaz, că IP-ul cu numărul 62.231.95.165 aparține Consiliului Județean Constanța și că, într-adevăr, acesta a accesat site-ul Instituției Prefectului de 195 de ori, dar consideră că afirmația potrivit căreia de aici s-au publicat pe blogul "cucuveaua vesela" articole denigratoare la adresa prefectului este "total nefondată și neprofesională".
"Am spus-o și repet: nu articolele ca fond m-au deranjat. Sunt numeroase atacurile la adresa mea sau a familiei mele în presa de opoziție sau pe blogurile unor jurnaliști și niciodată nu am reacționat. Chiar dacă nu sunt de acord cu ele, chiar dacă uneori depășesc limita bunului simț, le respect, căci acesta este regula democrației și admir curajul cu care ziariștii își asumă propriile opinii, nu numai la adresa mea, dar a tuturor persoanelor publice. Recunosc, nu mă lasă impasibil, unele mă irită, altele mă amuză teribil. Dar în momentul când cineva se ascunde și atacă, făcând o concurență, după părerea mea, neloială ziariștilor din opoziție, și, mai ales, când scrie, practic, pe bani publici, căci este evident că este vorba de un angajat al Consiliului Județean Constanța, nu este în regulă", a declarat Palaz.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4321 secunde