Palaz: "Cucuveaua Veselă" își are cuibul în Consiliul Județean

844
Palaz:

În cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o astăzi, prefectul Claudiu Palaz a declarat jurnaliștilor că, împreună cu echipa de IT-iști a Prefecturii Constanța a reușit identificarea IP-ului de pe care era administrat blogul intitulat "Cucuveaua Veselă".  Astfel, în urma investigațiilor, s-a stabilit că IP-ul provine din clădirea Consiliului Județean Constanța, iar cele mai accesate website-uri de pe respectivul computer sunt cel al Prefecturii Constanța și psihoterapie.net. În legătură cu cel de-al doilea site, prefectul a declarat că accesarea anumitor articole postate pe acesta "denotă că persoana care a postat articole (n.r. pe blogul incriminat) are probleme psihice".
De asemenea, prefectul Palaz a menționat numele lui Cristian Moldoveanu sugerând că ar putea exista o legătură între acesta și blogul "Cucuveaua Veselă".
Claudiu Palaz a înaintat astăzi o adresă către Consiliul Județean Constanța, prin care solicită instituției să confirme dacă respectivul IP îi aparține. Totodată, Palaz susține că are certitudinea că IP-ul aparține Consiliului Județean Constanța.
Prefectul a mai spus că va formula plângere penală împotriva blogger-ului care a postat articole incriminatoare la adresa sa.

 "Cucuveaua Veselă" este titlul unui blog pe care frecvent erau tratate subiecte calomnioase la adresa prefectului Claudiu Palaz.

 


 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ce îi scrie Palaz lui Făgădău
Pagina a fost generata in 0.4223 secunde