Până la finele lunii Guvernul va analiza memorandumul privind reorganizarea administrativă

157
Până la finele lunii Guvernul va analiza memorandumul privind reorganizarea administrativă - ponta-1363267503.jpg
Premierul Victor Ponta a susținut că până la finele lunii martie Guvernul va evalua un memorandum privind modul de reorganizare administrativă pentru exercițiul financiar 2014-2020.

Ponta a declarat, la Adunarea Generală a Consiliilor Județene din România, că își dorește să existe regiuni astfel încât România să reușească să absoarbă mai eficient fondurile europene, îndemnându-i pe președinții de consilii județene să creeze structuri de absorbție a banilor europeni.

"Împreună cu Liviu Dragnea și cu Eugen Teodorovici, ministrul fondurilor europene, deja am spus pe hârtie și cred că într-o săptămână sau două vom veni cu memorandum în Guvern despre modul de organizare administrativă pentru exercițiul financiar 2014 - 2020, acolo programul operațional regional, toate celelalte se duc către regiuni, nu le mai ținem în București. Deci, e foarte important să vă faceți niște structuri de absorbție de fonduri europene, cu atât mai mult cu cât, din păcate, din bugetul de stat, știți foarte bine, cu furca asta, cu deficitul, o să fie foarte puțini bani de investiții și atunci banii din fondurile de coeziune aș vrea să îi gestionați mai bine dvs.", a spus Ponta, citat de Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7952 secunde