Parcul "Dragoslavele", complet refăcut de administrația locală din Constanța

307
Parcul

Articole de la același autor

Parcul "Dragoslavele" din cartierul Faleză Nord, aflat în plin proces de reamenajare, începe să prindă contur. Zilele acestea, echipele autorităților locale instalează elementele de joacă și amenajează aleile de acces.

Parcul va deveni în curând o zonă de agrement la standarde moderne pentru locuitorii din zonă. Va avea trei locuri de joacă, două miniterenuri de baschet și fotbal, o zonă de fitness, multe spații verzi și mobilier urban nou. Spațiul este reconfigurat astfel încât să răspundă atât nevoilor copiilor, cât și tinerilor și adulților care locuiesc în zonă.

"Echipele de muncitori efectuează lucrări de infrastructură la locurile de joacă, la zona de fitness și la cele două miniterenuri de sport. S-au amenajat alei de acces cu pavele moderne și se pregătesc suprafețele pentru turnarea covoarelor de cauciuc antitraumă", explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru.

Potrivit acesteia, parcul va avea mobilier urban nou, o cișmea și multe spații verzi. De asemenea, vor fi plantate flori, arbuști ornamentali și gazon. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3761 secunde