Trotuarele și băncile din Constanța, dezinfectate de administrația locală

202
Trotuarele și băncile din Constanța, dezinfectate de administrația locală - dezinfectie2-1593621417.jpg

Articole de la același autor

La acest moment, străzile, trotuarele, aleile și băncile din parcurile din oraș sunt dezinfectate conform unui grafic bine stabilit. Echipele care asigură dezinfecția au acționat în cursul zilei de ieri, pe străzile Baba Novac, Dezrobirii, Eliberării, I. L. Caragiale, Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, precum și pe aleile de acces și băncile de odihnă din parcul de la Casa de Cultură.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, în același timp, în fiecare zi se acționează pentru dezinfecția aleilor de acces în zona Serviciului de Ambulanță Constanța, a Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, precum și a Spitalului Militar și a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău a dispus aceste măsuri privind gestionarea bolilor contagioase încă din luna martie.

Pentru dezinfecție se folosește un detergent profesional care are proprietăți de spălare și degresare puternică a străzilor, fără a afecta mediul înconjurător.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4622 secunde