Parlamentarii PDL din Constanța, chemați la raport

300

Articole de la același autor

Membrii Biroului Permanent Județean al PDL Con-stanța au luat decizia ca, o dată pe lună, fiecare parla-mentar să susțină o confe-rință de presă privind activitatea pe care o desfășoară în Parlament.

"Propunerea a fost a mea, în calitate de președinte al PDL Constanța, iar colegii din BPJ au votat favorabil. Faptul că activitatea parla-mentară, pe plan local, ca nivel de informare vizavi de constănțeni a cam lipsit la toate partidele politice din Constanța nu este bine. Eu cred că este important ca fiecare parlamentar să-și facă cunoscută activitatea din Parlament, pentru ca cetățenii să cunoască mun-ca lor de acolo", a declarat Gigi Chiru, președintele PDL Constanța.

El a mai precizat că, vizavi de această decizie, de acum înainte, fiecare parlamentar PDL din Constanța va avea obligația să întocmească un raport de activitate sau o temă de interes național despre care să se discute în cadrul unei conferințe.

"Scopul acestei acțiuni este de a-și face cunoscută activita-tea, de a interacționa cu cetățenii", a mai precizat Gigi Chiru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6218 secunde