Partidul Poporului din Constanța se pregătește de Congresul Național

1451
1
Prim-vicepreședintele Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD), filiala Constanța, Ion Radu, a declarat că, în scurt timp, la nivelul localităților constănțene unde există organizații solide, vor avea loc alegeri, deoarece președinții actuali sunt interimari.
"Trebuie să finalizăm acest proces de organizare, deoarece, în luna decembrie, va avea loc Congresul la nivel național", a declarat Radu.
Până la clarificarea situației, membrii PP-DD Constanța vor acționa la consolidarea filialei județene, cât și a celor locale.
Potrivit președintelui PP-DD Constanța, Gheorghe Slabu, până în momentul de față, filiala constănțeană are deja peste 13.000 de membri și 64 de organizații în tot județul, iar oamenii continuă să vină să se înscrie în această nouă formațiune politică de când a fost înscrisă în registrul partidelor politice.
De asemenea, urmează să se facă un sondaj de opinie la nivel de județ pentru a afla de unde pornesc, pentru a fi pregătiți să se prezinte cum trebuie la Congresul PP-DD programat să aibă loc în luna decembrie.

Comentează știrea

Camelian Propinatiu
28 septembrie 2011
Unirea televiziunilor

Dupa aparenta desfacere a USL, un subiect interesant pentru analisti ar putea fi acum aparitia unui pol Voiculescu-Diaconescu in România pitoreasca.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.344 secunde