PD-L exclude posibilitatea ca Elena Udrea să fie propusă pentru funcția de premier

314
Vicepreședintele PDL Cezar Preda a declarat, ieri, într-o conferință de presă la Buzău, că partidul său nu ia în calcul varianta ca Elena Udrea să fie propusă pentru funcția de prim-ministru, așa cum a afirmat președintele PSD, Mircea Geoană.
"Am văzut această variantă mult îmbrățișată de domnul Mircea Geoană, dar la noi nu s-a pus această problemă și nu cred că Elena Udrea este o variantă a PD-L pentru funcția de prim-ministru", a afirmat Preda, care a adăugat că partidul său are o propunere pentru al doilea premier, în cazul în care Guvernul Croitoru va fi respins de Parlament.
Preda a afirmat că la votul de miercuri din Parlament ar putea apărea unele surprize. "S-ar putea, însă, să fie surprize mari miercuri, pentru că, deși au convenit să pice toți miniștri PD-L, Vasile Blaga a trecut (n.r. - a fost avizat favorabil de comisiile parla-mentare), deci nu a funcționat majoritatea. Una este să declari la televizor și alta cum votezi", a susținut vicepreședintele PD-L.
Mircea Geoană a criticat intenția președintelui Traian Băsescu privind alegerile anticipate, afirmând că aceasta reprezintă "cea mai proastă variantă", care înseamnă încă cel puțin trei luni de criză politică, și a afirmat că șeful statului "o vrea pe Elena Udrea prim-ministru".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
Stire din Politică-Administrație : Băsescu la Constanța
Pagina a fost generata in 2.0299 secunde