PD-L se reunește, sâmbătă, în Colegiul Director

2751
Biroul Permanent Național al PD-L a decis să convoace sâmbătă, 20 februarie, Colegiul Director, eveniment la care democrat-liberalii l-au invitat și pe președintele Traian Băsescu, a anunțat, ieri, purtătorul de cuvânt al partidului, Liviu Negoiță, potrivit Mediafax.
Liviu Negoiță a precizat că ședința Colegiului Director lărgit va avea loc sâmbătă, începând cu ora 11.00, iar la eveniment vor participa membrii BPN, grupurile parlamentare din Senat și Camera Deputaților, dar și președinții de consilii județene, se arată pe HotNews.
Discuțiile din cadrul Colegiului Director se vor referi, conform explicațiilor lui Negoiță, la prioritățile politice ale PD-L în 2010. De asemenea, va avea loc și o dezbatere împreună cu membrii Comisiei de statut din partid, urmând ca până în martie să fie elaborat un proiect de statut, în perspectiva alegerilor interne, se mai precizează pe HotNews.
Întrebat de ce PD-L l-a invitat pe șeful statului la ședința Colegiului Director, Liviu Negoiță a răspuns că i se pare "normal" ca președintele Băsescu să vină la această întrunire, "dacă domnia sa consideră că poate să participe".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4764 secunde