PDL Constanța caută înlocuitor pentru Gheorghiță Corbu în Biroul Permanent Județean

625
Adrian Manole, prim-vicepreședintele PDL Constanța, a anunțat, ieri, că democrat liberalii vor evalua, în perioada imediat următoare, o propunere pentru funcția de vicepreședinte al Biroului Permanent Județean (BPJ), funcție din care, la începutul lunii august, Gheorghiță Corbu a demisionat. "În perioada următoare va trebui să evaluăm și să stabilim un înlocuitor pentru Gheorghiță Corbu, demisionar din funcția pe care a avut-o (n.r. - funcția din BPJ), pentru coordonarea Colegiului numărul 3". Conform spuselor lui Manole, această propunere va fi înaintată în Biroul Permanent Județean, iar acesta din urmă va decide ce pedelist va prelua funcția deținută până în urmă cu două luni de Corbu.
Totodată, Adrian Manole a precizat că democrat liberalii de la malul mării așteaptă decizia Biroului Permanent Național cu privire la data alegerilor care vor avea loc pentru conducerea Organizației Municipale și, ulterior, pentru cea a Organizației Județene a PDL Constanța. Până atunci, însă, va trebui clarificată și problema acelor OSV-uri în care încă nu au avut loc alegeri.
Confirmând și de data aceasta că va candida pentru șefia de la municipiu, fostul europarlamentar PDL și-a exprimat speranța că partidul nu va mai trece, cu ocazia alegerilor, prin "momentele penibile" de la sfârșitul lunii iulie, atunci când circul din interiorul organizației a ajuns în atenția conducerii naționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4371 secunde