PDL Constanța îi cere demisia lui Chiru

1835
23
PDL Constanța îi cere demisia lui Chiru - gigichiru19-1339950091.jpg

Articole de la același autor

Biroul Permanent Local al PDL Constanța s-a întrunit, ieri, în ședință statutară pentru a analiza modul în care a fost concepută și implementată strategia de campanie, precum și rezultatele electorale. După dezbateri, s-a decis prin vot, în unanimitate, că scorul obținut impune dizolvarea Biroului Permanent Județean și solicită totodată demisia președintelui Organizației Județene, Christian Gigi Chiru. Potrivit comunicatului, motivele pentru care BPL a luat această decizie sunt: "procentul dezastruos în alegeri și a încălcării, în mod repetat, a deciziilor statutare ale Organizației Municipale, construirea și implementarea unei strategii total diferite de strategia decisă statutar de Organizația Municipală PDL Constanța și efectuarea unei campanii sub altă siglă decât cea a partidului, asumarea unor poziții publice în numele organizației".
În consecință, Biroul Permanent Local a decis convocarea unui Consiliu de Coordonare Local ce va avea loc duminica viitoare, de la ora 10:00. În cadrul acestei întrevederi se vor discuta și hotărî cele menționate mai sus.
Președintele Organizației Județene a PDL, Christian Gigi Chiru, a refuzat să comenteze decizia Biroului. Chiru a menționat că la acest moment are alte priorități.
"La această oră, prioritar este ca alegerile de la Mangalia să se desfășoare corect. O altă prioritate o reprezintă Colegiul Director desfășurat la nivel central. Nu vreau să comentez decizia luată de BPL", a spus Chiru.

Comentează știrea

23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Sida lu` Eba
18 iunie 2012
Mai e Dobiboci

Jiji l`amorozo(piru), ii dus cu capsorul.Astia il toaca la cap,cu demisia si el e ocupat cu "primaria" !!!

Daniel
18 iunie 2012
Zicere

Si cand te gandesti ca pe Nimeni asta cu buletin vroiau unii sa il faca primar in Constanta. El este atat de prost incat nu intelege ca treaba s-a terminat. Scos si de la sefia PDL Constanta, v-a deveni un zero barat. Adica un ghiftuit al tranzitiei romanesti ce a dorit si el sa se cocoate in scaunul de edil al batranului Tomis. Huooooooo!

Lori
18 iunie 2012
Hai sa radem de Stavrositu

O cicanica Stavrositu asta care stie sa circareasca si sa latre cel mai corect sa fie data afara

...
18 iunie 2012
votati gigi chiru

jiji chiru a rezolvat peste 600 de probleme ale constantenilor si se apropie de mazare in sondaje. Votati jiji chiru pt ca face niste mici la gratar deliciosi. Chiru primar pt totdeauna. Noi maimutele de la zoo vom vota chiru. Chiru= primar la ZOO!!!

bok
18 iunie 2012
Ce a mai descoperit Christian Gigi Chiru în cartierul poarta 6?

Milioane de constănțeni l-au așteptat cu drag pe "primarul constănțenilor" în cartierul poarta 6. Gigi Chiru a promis că va rezolva încă 600 de milioane de probleme. De asemenea, inspectorii civici ai lui Chiru au făcut curățenie în cartier și au strâns cojile de semințe sparte de cele câteva zeci de milioane de constănțeni care l-au așteptat cu drag pe "primarul constănțenilor".

adevar graieste
18 iunie 2012
castiga chiru,castigi si tu

eu i-am luat doar o roata de la porsche-ul familiei,daca castiga el imi dadea si volanul,sunt curios daca il intreaba cineva de ce a trimis mesaje electorale in ziua alegerilor pe telefoanele mobile

marian
18 iunie 2012
raspuns tardiv

nu intelegi ,dar ,nu te supara ...mesajele de pe telefon erau de la psd ...asa e politica ,curva.....si afisele cu chiru intre boc si udrea tot de fostii fesenisti au fost distribuite

Răspuns la: castiga chiru,castigi si tu
Adăugat de : adevar graieste, 18 iunie 2012
eu i-am luat doar o roata de la porsche-ul familiei,daca castiga el imi dadea si volanul,sunt curios daca il intreaba cineva de ce a trimis mesaje...
sava
18 iunie 2012
Chiru lasul de serviciu

Esti o catastrofa pentru PDL.Chirule trebuie sa intelegi ca in viata exista niste trepte pe care trebuie sa le treci.Mai pe intelesul tau,adica nu poti sa faci intai facultatea si apoi liceul.Intelegi ?

Rase
18 iunie 2012
Mai madam Stavrositu CARA-TE

Stavrositu si cu cei cativa acolitzi au distrus partidul asta Sa-i fie Rusie si sa plece ca ne-am saturat de ea

scor jalnic
18 iunie 2012
politica

Nu sunt membru in acest partid dar am urmarit de vreo 2 ani ce se intampla pe acolo!! concluzia mea este ca o indiferent de toate rautatiile care se spun despre ea , este singura care vede lucrurile clare! Dupa acest scor are dreptate cand zice ca domnul Chiru trebuie sa plece! nu se poate ca cu un asa scor sa ramana presedintele partidului

23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6165 secunde